Review L'oreal Glam Shine 6H


Buna fetelor!
Ce faceti? Cum ati petrecut 8 Martie? Eu cu flori, dulciuri si carti :)

Azi am revenit cu un review la un gloss care m-a surprins placut. Este vorba despre Glam Shine de la L’oreal in nuanta Loyal Wild Rose, o culoare pe care nu as fi ales-o singura poate niciodata pentru ca initial mi s-a parul banala si prea inchisa pentru mine. Dupa ce am aplicat glossul pe buze mi-am schimbat total parerea :)

Ce spune producatorul?
Gloss-ul nu a rezistat niciodata atat de mult timp pe buzele tale: nu se mai desprinde de buze timp de 6 ore.Dupa 6 ani de cercetare, 7 brevete…Gratie complexului sau Shine Fix, gloss-ul Glam Shine 6h creaza un strat suplu si rezistent care garanteaza o durata fara egal: timp de 6 ore, Glam Shine 6h ofera o culoare stralucitoare buzelor tale. Fara sa mai fie nevoie de retusuri!Tehnologia, pusa la punct de laboratoarele L’Oréal Paris, presupune o formula inedita datorita unui polimer fin rezistent la agresiuni (mai multa rezistenta, chiar si in timp ce mananci) si fara sa se intareasca.Rezultatul:Buzele tale sunt acoperite cu un glos stralucitor, suplu si rezistent, care are o durata mai mare garantata. O formula care asigura echilibrul ideal intre stralucirea intensa si rezistenta de lunga durata.
Ce spun eu?

Este primul meu gloss L’oreal 6 H si eram tare curioasa sa il aplic. La prima vedere mi-a placut forma tubului si periuta in forma de inimioara – face luciul mai usor de aplicat. Apoi am constatat urmatoarele:
- la aplicare are o consistenta foarte usoara, lichida si nelipicioasa. Dupa ce se usuca pe buze devine usor lipicios, aderenta este mai mare. Cu toate acestea e confortabil la purtare.
- acoperirea buzelor este medie, e destul de pigmentat
- rezista cateva ore bune, in jur de 4, chiar daca mananci sau bei
- are un miros foarte placut
- culoarea pe care o am eu – Loyal Wild Rose, are particule mici de sclipici care ofera un aspect foarte frumos. E o nuanta apropiata de culoarea buzelor mele, desi in tub pare mai inchis. Imi plac mult acestgen de culori si mi se potrivesc. Iata si pozele, prima cu blit, a doua fara:

Recomand acest produs!
Pretul sau este de 47,82 lei pe Makeup Online
Ce spuneti? Va place?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m