Blogul meu a aniversat 1 an!

Buna fetelor!
Cum ati petrecut prima zi de Primavara? Eu am incercat sa ma bucur de ziua insorita si sa sper ca in curand vom avea parte de tot mai mult soare! Pe langa Martisor mai am un mare motiv de bucurie: azi blogul meu implineste un an! Nici nu stiu cum a trecut!

La inceput citeam blogurile fetelor din strainatate si abia asteptam o noua postare. Ma fascina noua lume in care cosmeticele erau analizate minutios de fete ca mine, fara ca parerile lor sa fie cosmetizate de marketing. Apoi tot mai multe fete de la noi din tara au inceput sa scrie si acest lucru m-a bucurat. Era mai usor sa citesc despre produse la care puteam avea acces. Cea care m-a determinat sa imi fac si eu un blog, un colt al meu unde imi pot exprima in voie ideile a fost Iguanitza. Pe blogul ei postam comentarii kilometrice si apoi am fost incurajata sa imi expun parerile pe propriul blog.
Astazi am crescut alaturi de voi, cititoarele mele. Am cunoscut persoane minunate si am aflat foarte multe lucruri noi! Am invatat sa fiu mai putin timida si sa am mai multa incredere in mine.
Acest blog a devenit parte din viata mea si intru aici cu bucurie in suflet, asteptand sa va citesc comentariile, sa va aflu opiniile, sa fiu alaturi de voi.

Sper sa reveniti cu placere pe blogul meu si imi doresc sa va ofer mereu un colt de liniste, in care sa va simtiti confortabil :)

Va imbratisez cu drag!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m