Review fard de pleoape Maybelline Eyes Studio mono


Revin cu un nou review al unui produs Maybelline. Este vorba despre fardul de pleoape mono Eyes Studio in nuanta Kaki Chic, o nuanta superba de Kaki cu particule aurii foarte fine.
Arata minunat folosita pentru un machiaj smokey eyes in nuante de kaki si ciocolata – un look pefect pentru ochii caprui sau negri.
Ce spune producatorul? Niciodata nu a fost mai simplu sa obtii un makeup profesionist! Cu paletele Eye Studio de la Maybelline NY lucrurile stau mult mai simplu decat iti imaginezi! Formula acestora are la baza ingrediente speciale care fixeaza culoarea si o fac sa dureze, iar pigmentii puri patentati ofera cea mai intensa culoare intr-o multitudine de finisaje. Gama de culori cu texturi de la mata la perlata te ajuta sa obtii lookul cel mai potrivit in functie de ocazie. Secretul? Formula Eye Studio contine o baza de mica pura care da stralucire texturii mate si un finisaj sclipitor nuantelor sidefate. Uita asadar de vechile farduri terne, alege nuantele pline de stralucire care iti vor transforma machiajul dintr-unul banal intr-unul fabulos!
Ce spun eu? Imi place foarte mult textura acestui fard. Este usor cremos, se “blenduieste” usor si nu cade atunci cand il aplic. Gradul de acoperire este bun, cred ca e suficient de pigmentat acet fard.
Aspectul este unul perlat, foarte frumos.
Recomand acest fard de pleoape.
 Pretul acestui produs este de 27.08 lei pe http://www.makeuponline.ro.

Va pup!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m