Noutati si vesti bune de la Manufaktura!

Hey girls!


Cu toate ca e luni, o zi care mie chiar nu imi place, am decis sa incep saptamana cu forte noi si iata ca am gasit timp pentru o noua postare :)


As vrea sa va arat noua gama aparuta la Manufaktura. Este vorba despre o gama de lux - EXCLUSIVE SPA - menita sa va rasfete asa cum meritati. Luna martie bate la usa si eu cred ca este prilejul perfect sa va faceti un mic cadou.


Ce spune producatorul despre aceasta gama:


Gama unica EXCLUSIVE SPA se bazează pe resursele naturale de lux - extractul de perle si uleiul de trandafir. Perlele sunt numite "elixir al tineretii", ele sunt un simbol de eleganta si lux. Acestea contin minerale pretioase marine, bogate in enzime si antioxidanti. Pielea este revitalizata, regenerata, intinerita, hidratata si protejata de efectele nocive ale mediului. Uleiul de trandafir este o sursa bogata de acizi grasi esentiali si este folosit pentru ingrijirea pielii de secole. Datorita calitatilor regenerante exceptionale, uleiul de trandafir previne imbatranirea prematura a pielii, reda elasticitatea, reduce efectul nociv al razelor de soare si impiedica deshidratarea pielii. Gama SPA EXCLUSIVE este deosebita prin parfumul proaspat de flori cu tonuri fine de trandafir si crin alb
Ce produse gasim in  gama Exclusive Spa ?


1.

GELul DE DUS CU PERLE SI ULEI DE TRANDAFIR


Gelul de dus exploateaza efectele favorabile ale ingredientelor cosmetice de lux - perla si extractul de trandafir. Perlele sunt bogate in minerale pretioase marine iar astfel revitalizeaza, regenereaza si hidrateaza pielea. Uleiul de trandafir previne imbatranirea prematura a pielii, reda elasticitatea si impiedica deshidratarea pielii.

Il gasiti AICI la pretul de 49 de lei.


2. 

SAMPON REGENERANT CU PERLE SI ULEI DE TRANDAFIR

Datorita compozitiei unice bazata pe extract de perle, trandafir, extract de porumb, ulei pretios de Macadamia si pantenol, acest sampon delicat ofera parului o ingrijire perfecta, hidratare, luciu si protectie de la radacina parului pana la varf. Uleiul de trandafir si de Macadamia hranesc delicat parul deteriorat, perlele confera luciu si protectie contra efectelor nocive ale mediului.

Il gasiti AICI la pretul de 55 de lei. 
3. 

LOTIUNE DE CORP CU PERLE SI ULEI DE TRANDAFIR


Lotiunea de corp de origine vegetala este hidratanta si emolienta pentru ca exploateaza efectele favorabile ale ingredientelor cosmetice de lux - perlele si uleiul de trandafir. Perlele sunt denumite "elixir al tineretii" si datorita continutului mare de minerale marine pretioase  revitalizeaza, regenereaza, intineresc si hidrateaza pielea, protejand-o totodata de impactul nociv al mediului.

O gasiti AICI la pretul de 59 de lei.

Ce spuneti? Mie cu siguranta mi-ar placea sa le incerc!

Sa va dau inca o veste buna, dupa cum am promis :)

In curand pe blogul meu veti gasi un talon ,pe care il vor putea lua toate cititoarele mele, si cu ajutorul caruia veti beneficia de o oferta speciala la achiztionarea de produse Manufaktura in valoare de 90 de lei, fie din brandshopul Afi Palace, fie trimitand un mail la  afi@manufaktura.com.ro cu talonul si produsele pe care le doriti, urmand ca plata sa se faca la livrare. Costul va fi de 20 de lei pentru curier rapid. Desemenea la o comanda de peste 250 de lei transportul este gratuit :) Puteti comanda impreuna cu prietenele pentru a fi mai avantajos .

Daca aveti intrebari sau nelamuriri, astept sa imi scrieti!

Va pup!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m