Review Unt hidratant pentru corp Cocos&Vanilie de la Jovis

Hello!

Vreau sa va arat un produs minunat, pe care l-as cumpara si recumpara pentru ca a intrunit toate calitatile pe care le caut la un unt de corp!
Poate stiti deja ca ador vanilia in toate formele ei, imi place sa adaug prajiturilor savoarea magica, sa imi alint ceaiurile cu parfumul moale, imbietor si ador sa o simt pe piele ascunsa in parfumurile mele sau in produsele pentru ingrijire.
Dulcea vanilie imi da o stare de comfort si siguranta, ma face fericita :) Poate de aceea ador notele gurmade ale Untului de corp de la Jovis! Cocosul adauga si mai multa dulceata amestecului si il face irezistibil.
L-am comandat acum aproximativ o saptamana si il folosesc aproape zilnic. As vrea sa nu se mai termine si ma uit cu teama la borcanelul magic pentru ca nu vreau sa il vad gol.

Ce spune Jovis?

"Cocos & Vanilie" este un unt de corp de vis, ultra hidratant, delicios si pufos, parfumat cu aroma dulce a miezului de cocos si a pastailor de vanilie. Pielea ta chiar merita un rasfat cu acest deliciu parfumat!
Ce caracteristici are produsul?

- placut parfumat :D
- textura fooooarte placuta, e un unt aerat si usor ca un fulg.
- se topeste usor la contactul cu pielea
- hidrateaza foarte bine si catifeleaza pielea iar efectul se mentine foarte mult. Daca imi dau dimineata nu mai simt nevoia sa il reaplic in aceeasi zi.
- se poate folosi pe tot corpul, eu aplic un strop si pe buze daca sunt foarte uscate
- e necesara o cantitate mica la o aplicare, asa ca e spornic

Nu i-am gasit minusuri :) M-a cucerit ! Acum mi-l doresc si pe cel cu Ciocolata&Caramel :D Yummy!

Ingrediente:


Unt de shea organic, nerafinat, unt de cacao dezodorizat, uleiuri de migdale dulci si samburi de caise (presate la rece), pasta de vanilie, aroma naturala certificata organic de cocos.


Pret: 33 lei 


Cantitate: 150 ml


Il puteti cumpara de pe site-ul Jovis.


Va pup!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m