De Dragobete se premiaza dulcegariile!

Buna fetelor!
Stiti deja ca imi plac mult produsele Complexului Apicol Veceslav Harnaj.

Iata ca de data aceasta ei ne-au pregatit o surpriza dulce, de Dragobete!

 Iata despre ce e vorba:


Va plac dulcegariile? Noua, la Complex Apicol ne plac dulcegariile. Apreciem declaratiile de dragoste si ne-am gandit sa le premiem. Fa o declaratie dulce persoanei iubite iar noi ii trimitem miere personalizata cu numele persoanei, insotita de mesajul tau.
Premiile: 5 seturi de miere.  Seturile de miere sunt formate din: Miere Salcam 450g, Miere Poliflora 450g, Miere Tei 450g.  Seturile vor fi personalizate cu numele persoanei dragi careia vor fi trimise, insotite de textul declaratiei de dragoste a persoanei castigatoare.
Participanti: Poate participa orice persoana care are varsta peste 18 ani si domiciliul pe teritoriul Romaniei.
Regulament: In concurs se poate inscrie orice utilizator Facebook. Conditia de inscriere este ca participantul la concurs sa faca publica o declaratie de dragoste pe Facebook. Pentru a va inscrie in concurs trebuie sa mentionati pagina noastra de Facebook in textul declaratiei. Vor fi luate in considerare doar declaritiile de dragoste ce contin pagina Facebook a Complexului Apicol. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti cu ajutorul random.org si vor fi afisati pe data de 24 februarie 2012.
Desfasurarea concursului are loc in perioada: 13 februarie 2012 – 22 februarie 2012. Castigatorii vor fi desemnati pe 24 februarie 2012.
Asteptam cu nerabdare cele mai dulci declaratii.
 Mult succes!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

Din nou despre parul meu si ...Label.m

De ce citesc?