Am decis sa fiu altfel - ramble

Buna fetelor!

Ce mai faceti?

De ceva timp ma tot gandeam sa fac acesta postare. Din lipsa de timp, sau inspiratie am tot amanat insa mereu imi staruia in minte.
As vrea sa va vorbesc despre decizia mea de a ma schimba si as fi curioasa sa vad care sunt conceptiile voastre cu privire la acest subiect.

De cand ma stiu aveam obiceiul sa spun ca pastrez "ce e mai bun la urma" fie ca era vorba despre o ciocolata savuroasa, o haina frumoasa sau un produs cosmetic. Nu stiu exact de unde mi se trage acest obicei dar am tendinta sa vreau sa pastrez ceva care imi place foarte mult cat mai mult timp, sa aman sa il folosesc in speranta ca o sa ii prelungesc viata.

In ultimul timp am inceput sa ma gandesc mai mult la faptul ca oricum totul e efemer, inclusiv viata noastra pe Pamant. Asa ca de ce sa pastram unele lucruri pentru o zi anume? De ce sa nu purtam rujul acela fabulos azi? sau de ce sa lasam noua rochie sic sa stea tacuta in dulap? De ce sa nu mancam acea prajitura gustoasa acum? Bineinteles ca acelasi lucru se poate aplica si in relatiile cu oamenii. Nu voi mai astepta weekendurile ca sa imi sun bunica si nu voi mai astepta o zi anume ca sa ii spun mamei ca o iubesc.
De azi vreau sa fiu altfel. Am de gand sa fac ce imi place la momentul potrivit, sa nu mai astept ocazii care poate nu vor veni niciodata.

Am gasit mai demult un citat pe un blog si din pacate nu l-am mai gasit, insa ideea era ca viata e ca un catwalk si trebuie sa incercam sa dam ce e mai bun in fiecare zi  pentru ca niciodata nu se stie ce ne rezerva viitorul.

Asa ca fetelor,va sfatuiesc din suflet sa valorificati fiecare clipa, sa va bucurati de viata pe care o aveti exact asa cum e.

Va pup si aveti grija de voi!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m