Review gama Apidermaliv

Buna fetelor!


Azi am mai mult timp sa postez si in sfarsit mi-am propus sa fac review-ul produselor din gama Apidermaliv
Am primit aceste produse spre testare prin noiembrie dar nu am avut timp sa va vorbesc prea mult despre ele. Partea buna este ca am avut suficient timp sa le testez. 
Poate stiti deja ca apreciez produsele autohtone si ma bucur cand gasesc ceva de calitate la noi in tara. Din categoria produselor cu pret bun de o calitate minunata fac parte si produsele Complexului Apicol Veceslav Harnaj. Am mai folosit si in trecut produsele lor si mi-au lasat o impresie buna. 
Hai sa vedem cum mi s-au parut produsele:


1. 

Apidermaliv crema pentru calcaie cu ulei esential de menta



Ce spune producatorul? 

Apidermaliv crema pentru calcaie cu ulei de masline, unt de shea si ulei esential de menta este o crema de ingrijire pentru pielea calcaielor. Combinatia de 95% ingrediente de origine naturala precum: uleiul de masline, ceara naturala de albine si untul de shea cunoscute pentru proprietatile lor sunt ingrediente ce catifeleaza pielea ingrosata a calcaielor in ttimp ce uleiul esential de menta ajuta la stimularea circulatiei sangelui avand in acelasi timp actiune antiseptica si dezinfectanta. 50ml

Ce spun eu? 

Nu pot sa afirm ca am mari probleme cu pielea calcaielor. Nu sunt crapate vizibil insa mai ales pe timpul verii devin foarte uscate si ma deranjeaza acest lucru. Iarna purtand mereu soseste, problema se mai remediaza dar in momentul in care am primit  crema m-am gandit ca trebuie sa acord si eu mai multa atentie calcaielor. Asadar am folosit crema seara, dupa baie aproape zilnic (am mai trisat, redcunosc) si apoi incercam sa dorm cu sosete. Dimineata aveam calcaie de bebelus. Imi placea si mirosul relaxant si recomfortant al cremei. Ador menta si mireasma ei ma binedispune instant. 
Sunt sigura ca acesta crema functioneaza si pentru cele care au probleme mai mari cu pielea calcaielor. Chiar am fost multumita de efectele ei si intentionez sa o mai cumpar, mai ales ca are pretul este foarte convenabil. 
Imi place foarte mult faptul ca ingredientele sunt in mare parte naturale si nu am vazut parafina pe eticheta. Ma feresc de derivatii din petrol. 
O recomand cu caldura! Cred ca vara va fi si mai placut sa o folosesc datorita efectului racoritor. 
O gasiti AICI la pretul de 8.33 lei

2. 

Apidermaliv crema pentru calcaie cu propolis


Ce spune producatorul? 

Apidermaliv pentru calcaie cu ulei de masline unt de shea si propolis este o crema reparatoare pentru pielea calcaielor. Combinatia de 95% ingrediente de originie naturala precum: uleiul de masline, ceara naturala de albine si propolis, cunoscute pentru proprietatile lor, sunt ingrediente ce inmoaie si catifeleaza pielea ingrosata a calcaielor. Starea pielii calcaielor este imbunatatita in timp ce propolisul vindeca si cicatrizeaza pielea ranita a calcaielor. 

Ce spun eu? 

Aceasta crema i-am daruit-o mamei mele care are mari probleme cu calcailele. Ea a incercat o multitudine de creme dar fara rezultat. Are si un serviciu unde sta mereu in picioare si acest lucru contribuie la craparea calcaielor. Am sfatuit-o sa foloseasca zilnic aceasta crema impreuna cu sosete de bumbac pentru a mentine hidratarea. Imi pare rau ca nu am facut poze inainte/dupa ca sa va puteti da mai bine seama de efectele cremei. Dupa ce a terminat cutiuta pielea era refacuta in proportie de 70%. Ma gandesc ca pana la vara, daca se tine de acest ritual zilnic, o sa poata si ea sa poarte din nou sandale fara sa se simta jenata. Mama e foarte multumita si va sfatuiesc sa incercati si voi crema daca aveti calcaiele crapate si uscate. Pentru probleme mai usoare puteti incerca crema de mai sus, cea cu menta. 

Pretul ei este de 11.16 lei si o gasiti AICI.

3. 

Apidermaliv masca pentru fata


De aceasta crema tot mama s-a bucurat. Cateodata mai beneficia si tata de acest rasfat. Nu am folosit-o eu deoarece este destinata tenului uscat si matur. 

Ce spun ei? 
Masca pentru fata Apidermaliv este o masca hranitoare adresata tenurilor uscate. Cu 100% ingrediente naturale, este un rasfat regal pentru tenul matur si uscat. Ingredientele active: laptisorul de matca, uleiul de masline, untul de shea si mierea sunt puternici aliati in lupta impotriva ridurilor accelerand circulatia sangelui in tesuturi.

Ce spune mama?

I-a placut senzatia de piele hidratata dupa folosirea mastii. E utila mai ales in sezonul rece cand tenul este expus la intemperii. Mirosul mastii nu este unul tocmai minunat dar la urma urmei e un produs fara parfum articficial. Consistenta e una interesanta, cam ca la cremele acelea cu galbenele. Se foloseste foarte putin produs la o aplicare. 

O gasiti AICI la 11.99 lei

4. 

Apidermaliv balsam pentru buze


Ce spune producatorul? 
Balsamul de buze Apidermaliv este un balsam hranitor cu laptisor de matca, ulei de maslne si miere ce repara si rasfata chiar si cele mai uscate si deshidratate buze. Combinatia de 100% ingrediente de origine naturala precum: ceara naturala de albine, laptisorul de matca, uleiul esential de portocale catifeleaza si trateaza buzele afectate de anotimpul rece. Mierea pastreaza pielea buzelor hidratata un timp mai lung in timp ce laptisorul de matca actioneaza impotriva ridurilor. Pielea buzelor este hranita si tratata dar si placut aromat.

Ce spun eu? 
Balsamul este vedeta acestei postari. A fost dragoste la prima aplicare! Mi-a placut gustul, mirosul lui, ingredientele, totul. Il recomand cu mult drag! Hidrateaza ca nimeni altul, ofera un luciu sanatos buzelor si are grija de suprafata delicata a acestora. Ambalajul e practic si igienic si poate fi strecurat in orice posetuta. 

Il gasiti AICI la 6.32 lei.

Am fost fericita sa incerc aceasta gama. M-am bucurat ca si in Romania avem calitate la preturi mici si am constatat ca nu toate reclamele sunt mincinoase si ca unele produse chiar fac ce promit. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m