Swatchfest - rujuri care imi plac

Hey girls!

Ce ati mai facut? Cum ati intrat in noul an? Eu se pare ca nu am pasit cu dreptul, am avut mai multe neplaceri, de asta nu prea am mai avut energia necesara sa scriu. Oricum sper sa se rezolve toate cu bine.
Astazi vreau sa va vorbesc despre 3 rujuri care le folosesc des, mai ales in perioada aceasata fiindca se potrivesc la multe tipuri de machiaj si pot fi asortate usor.

1. Ruj cremos hidatant - Yves Rocher
Am acest ruj in nuanta Bej Vanilie. L-am primit acum ceva timp cadou la o comanda dar nu am apucat sa scriu despre el. E o culoarea naturala, usor de purtat. Totusi nu e potrivita oricarui tip de ten pentru ca bate putin in maro. Chiar si eu am o relatie love-hate cu acest ruj pentru ca nu il pot folosi ca atare, fara sa fiu machiata complet, ma face sa arat palida. Sa va arat si pozele:




Textura este destul de ok. As fi vrut sa fie ceva mai hidratant totusi. Mirosul nu este deosebit, seamana cu cel al rujurilor mai ieftine, dar acest lucru nu ma deranjeaza. Imi place cum se aplica si cum se vede pe buze. Acoperirea este medie
Pretul pe site-ul Yves Rocher este de 37.90 lei.

2. Ruj Ultra Color Rich - Avon 
Nuanta pecare o am eu este Carnation. Am vazut swatchuri pe alte bloguri si mereu mi-am dorit sa imi cumpar acest ruj. Culoarea este foarte frumoasa, un roz feminin, fara sa fie prea puternic. Acoperirea este mare, e pigmentat si foarte cremos. Imi place acest ruj!

Pretul este in jur de 15 lei, depinde de campanie.

3. Ruj MAC - Lustre Finish
Acesta este vedeta acestei postari. Nuanta este Hug me. E preferatul meu pentru zi si imi pare foarte rau ca e aprape gata. Trebuie sa fac cumva sa mai imi cumpar unul. Am mai gasit totusi cateva rujuri asemanatoare la Oriflame. O sa fac o postare si despre ele. La acest ruj imi place aproape tot: textura, finishul lucios, mirosul. Dezavantajele sale sunt pretul si rezistenta cam mica.
Pretul sau este in jur de 79 de lei.

Cam atat deoacamdata. Voua ce rujuri va plac?
Va pup!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m