Review Iwostin Ser normalizator după plajă pentru faţă

Hey girls!
Ce faceti?
Eu m-am bucurat de soare, de apa si de putinul timp liber pe care l-am avut. Singurul inconvenient a fost ca Duminica trecuta am stat putin cam mult la soare, am fost la un lac din apropiere si de dimineata pana seara nu am avut unde sa ma ascund de razele mai mult sau mai putin daunatoare. Ehhh si asa m-am pricopsit cu o piele rosie pe unele portiuni pentru ca am facut greseala sa nu mai dau cu crema de protectie de fiecare data cand ieseam din apa. Ce sa fac, comoditatea se plateste. Astfel, cand am ajuns acasa ma ustura deja pielea destul de tare.

Singurul lucru pe care puteam sa il fac pentru pielea mea era sa aplic o crema dupa plaja. M-am inarmat cu Vichy After Sun pe corp si pentru fata am ales Serul normalizator pt fata. Dupa cateva zile in care am perseverat cu aplicarea cremelor, pielea mea s-a mai calmat si senzatia de discomfort s-a diminuat. Sa va vorbesc putin despre Serul Iwostin.
Ce spun ei? 
  • Neutralizează acţiunea radicalilor liberi responsabili de fotoîmbătrânirea pielii şi de degradarea fibrelor de colagen şi elastină.
  • Stimulează înmulţirea celulelor sistemului imunologic al pielii. Reduce stările inflamatorii cutanate provocate de radiaţiile UV, ducând la încetinirea procesului de îmbătrânire.
  • Hrăneşte şi regenerează pielea, fiind o sursă de lipide şi acizi graşi nesaturaţi.
  • Are efect de hidratare pe termen lung a pielii, prevenind pierderea transepidermică de apă (TEWL).
Eu sunt destul de norocoasa sa am un ten nepretentios, desi e mixt. Sunt alte persoane care au probleme daca schimba crema de fata obisnuita cu  alta. Iata cum mi s-a parul crema Iwostin:
Aspect si miros:
Consistenta cremei este una mai groasa, nu e sub forma de gel. Tocmai de asta mi-a fost teama sa nu se absoarba greu, sau sa imi imbacseasca tenul. Spre bucuria mea s-a comportant bine pe tenul meu, nu mi-a ingrasat zona T. Am aplicat-o dimineata si seara. Are un parfum foarte subtil.
Eficienta:
Mi-a placut aceasta crema pt ca desi nu e creata pentru o problema specifica a tenului, nu mi-a incarcat pielea si nu a afectat-o in vreun fel neplacut. Dupa aplicare imi simteam pielea mai relaxata, nu ma mai ustura de la soare si nu o mai simteam fierbinte. Atenua vizibil si roseata cauzata de soare. Bineinteles ca nu a facut minuni intr-o zi dar aplicata regulata chiar isi face treaba.
Ingrediente active:
  • PleraSan CH
    este o polizaharidă obţinută în mod natural din ciuperci de tip Pleurotus ostreatus.  
  • OxidaCare
    neutralizează acţiunea radicalilor liberi responsabili de fotoîmbătrânirea pielii şi de degenerarea ibrelor de colagen şi elastină. 
  • Fucogel®
    polizaharid cu o acţiune hidratantă deosebit deputernică şi de durată. 
  • Ulei din sâmburi de struguri
    relipidizează, elasticizează şihidratează pielea. Fitosterolii, tocoferolii, fosfolipidele şi acizii graşinesaturaţi hrănesc pielea şi întăresc bariera de protecţie a pielii.  
  • Alantoină
    netezeşte şi înmoaie pielea, eliminând crăpăturile şi pachidermia. Are acţiune calmantă.  
Pana acum nu dadeam importanta cremelor dupa plaja si pielea mea nu arata tocmai sanatos dupa expunerea la soare, chiar daca foloseam FPS mare, tot ma inroseam si mi se usca destul de tare dar daca aplic mereu crema dupa plaja, pielea mea e muuuult mai hidratata si fericita!
Recomand acest produs si va sfatuiesc sa aveti mare grija cum va ingrijiti pielea pentru ca ea este cel mai expus organ al nostru si suporta toate efectele nocive ale radicalilor liberi si a tuturor factorilor mecanici si nu numai.
Mai multe detalii gasiti pe www.iwostin.ro

Va pup!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m