Despre ingrijirea parului & ramble

Buna fetelor!
Mi-a fost asa dor sa scriu pe blog, sa citesc blogurile voastre, sa vad ce produse au mai aparut sau pur si simplu sa ma relaxez citind diverse noutati.
Timp de o saptamana am stat fara internet deoarece dragul meu calculator s-a gandit sa imi faca o "bucurie" si s-a imbolnavit cand aveam mai mare nevoie de el. Eh... se mai intampla. Bine ca a trecut si asta. de maine sper sa am un program mai putin incarcat si sa am timp sa postez mai multe review-uri pe care le am in minte.

Astazi va voi vorbi putin despre un truc de frumusete pe care il practic cu succes de ceva timp. Am citit undeva, pe un blog, sau o revista, nu mai retin, despre o metoda de a face balsamul de par mai eficient. In ultima luna am dat mai multa atentie parului meu pentru ca e vara si simt nevoia de mai multa hidratare iar rezultatele chiar se vad.

Cred ca stiti deja ca balsamul meu preferat e Jocio Moisture Recovery care face minuni pt parul meu. Iata ce fac pentru a-i spori eficienta:
- il aplic pe parul umed, dupa ce l-am uscat putin cu prosopul - astfel nu il diluez cu apa din par
- maresc timpul de actiune, cu toate ca pe ambalaj scrie sa il las doar un minut eu il tin cam 10
- la clatire procedez astfel: pun un prosop in apa calda (nu fierbinte, atat cat sa fie confortabil pt scalp), il storc bine apoi imi infasor parul in el. Repet de cateva ori si clatesc scurt cu apa putin mai rece. Aburii degajati de prosop ajuta cuticula firului de par sa se deschida si balsamul actioneaza la putere maxima.
Acest ritual nu il practic de fiecare data dar macar de 2-3 ori pe luna incerc sa il aplic. Chiar se vede diferenta!
Daca incercati metoda, sa imi spuneti daca v-a placut!
Va pup!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m