Ce mi-am cumparat de la Avon in ultima vreme

Hey girls!

Ce faceti?

Eu tocmai am ajuns de la sala si ma simt taaare obosita dar macar am putin timp liber sa ma ocup de blog. Am scris ieri despre un ruj de la Avon care m-a surprins placut si azi vreau sa va mai arat inca trei produse. Doua mi-au placut, dar unul m-a dezamagit.
Primul e Luciul de buze Glazewear Intense.
Am vazut cateva swatchuri pe internet si apoi l-am vazut la sora iubitului meu si mi-a placut ca e pigmentat si are o culoare frumoasa. In ultima vreme mi-am cumparat mai mult rujuri, nu prea mai folosesc gloss, dar unul nu strica mai ales ca pretul e acceptabil.
Am mai avut luciuri Glazeweardar din celelalte game si nu mi-au placut prea mult deoarece erau cam lipicioase si slab pigmentate. Am facut si un swatch:


Al doilea produs este Tusul de ochi din noua gama ExtraLasting. Acest produs m-a dezamagit. Nu ma asteptam la o calitate exceptionala dar macar sa faca jumatate din cat se lauda. Pana la urma o sa fac economii si o sa imi cumpar un tus de calitate de care sa fiu cu adevarat multumita.
Acest tus "foarte rezistent, negru intens, bla bla" nu exceleaza la nimic. Nu este pigmentat, rezista putin, daca dau cu degetul din greseala risc sa ma manjesc sau in cel mai bun caz sa raman fara linia trasata cu greu.
Concluzia mea: NU recomand acest produs si nu o sa il mai cumpar.

Al treilea produs de care sunt oarecum multumita este Demachianutul bifazic din gama Extralasting. Acesta este de tip ulei in apa si eu il folosesc atat pentru fata cat si pt ochi. Nu mi-a cauzat iritatii sau alte neplaceri si curata bine tenul, am demachiat cu succes si fdt-ul Revlon ColorStay cu el. Singurul inconcenient ar fi ca tenul ramane putin uleios dar nu ma deranjeaza foarte tare.
Cred ca e un produs bun pentru pretul lui, mai ales daca il gasiti la reducere.
Voua ce produse va plac de la Avon? Nu mai vreau sa cumpar decat ceea ce cred ca merita de la ei. MAi investec in ceva mai de calitate.
Va pup!



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m