Review Ivatherm Resveratrox Anti-Cellulite

Buna fetelor!
Ce mai faceti?
Eu sunt ocupata pana peste cap cu serviciul, sala de fitness, restantele la facultate...pfff....si multe alte chestii marunte. Cu toate acestea incerc sa imi fac timp sa ma ocup si de blog din cand in cand. Azi vreau sa va vorbesc despre Resveratrox Anti-Cellulite de la Ivatherm, o crema pe care o folosesc de aproximativ o luna.
Eu nu am fost niciodata grasa dar sedentarismul a lasat urme pe pielea mea. Astfel am trecut si eu prin chnurile celulitei care nu a vrut sa imi dea pace o buna perioada de timp. Nu era severa, dar totusi era vizibila si nu ma simteam deloc bine in pielea mea.
De aproape 3 luni mi-am schimbat mult stilul de viata si fac mult sport, iau suplimente ca Vitamina E, C si Zinc si folosesc zilnic o lotiune anticelulita.
Rezultatele chiar au aparut si acest lucru ma face sa continui.
Va las sa cititi in continuare ce impresii mi-a lasat Resveratrox.

Ce spun ei?
Reduce grosimea stratului adipos prin stimularea lipolizei (degradarea grasimilor). Are efect antirecidiva prin reducerea lipogenezei (formarea de lipide), cu impiedicarea formarii de noi depozite adipoase si permanentizarea rezultatului. Resveratrox activeaza lipoliza (degradarea grasimilor) prin inhibarea fosfodiesterazelor,transformand trigliceridele din adipocite in acizi grasi si glicerol, declansand eliminarea lor.
Resveratrox s-a dovedit a fi de 30 de ori mai activ decat cafeina (test in vitro).
Scopariane are efect antirecidiva prin impiedicarea formarii de noi depozite de grasimi, prin reducerea lipogenezei.
Uleiul de masline contribuie la estomparea vergeturilor din sarcina, avand in acelasi timp si rol protector impotriva radiatiilor UV.
Centella Asiatica stimuleaza sinteza colagenului si a glicozaminoglicanilor cu efect reparator important , imbunatatind fermitatea pielii. Normalizeaza tesutul conjunctiv perivascular, determinand imbunatatirea tonusului si elasticitatii vasculare.
Untul de Karite (Butirospermum parkii) contribuie la sanatatea pielii prin aportul de vitamine si acizi grasi esentiali care maresc supletea straturilor celulare.
Apa termala Herculane atenueaza iritatiile si catifeleaza pielea prin proprietatile calmante si antiiritante.
Ce spun eu?
Niciodata nu am fost de parere ca o crema anti-celulita poate face minuni de una singura. Dar consider deasemenea ca numai sportul nu e suficient pentru a-mi redobandi fermitatea. Am tot cautat crema perfecta si pana acum Ivathem imi place tare mult alaturi de Cellulight de la Elmiplant si Supliform de la Hofigal.

Pro:
- are un miros minunat. Imi aduce aminte de ceva dar inca nu mi-am dat seama de ce anume.
- se absoarbe repede in piele
- nu irita pielea, nu are senzatia aceea "piscacioasa" pe care stiu ca multe dintre voi nu o suportati
- face piela mai catifelata, mai hidratata si in timp chiar e mai ferma
- nu e necesara o mare cantitate de crema la o aplicare,deci tubul o sa va ajunga destul de mult.
Contra:
- pentru un produs dermatocosmetic as fi vrut sa fie fara parabeni. Stiu ca Dermatocosmetic nu e similar cu bio dar totusi, cred ca se putea si fara mai ales ca pretul nu e tocmai mic.
Recomand acest produs pentru ca folosit cu perseverenta si rabdare, impreuna cu o dieta sanatoasa si sport da rezultate. Repet, nu va asteptati la minuni de la o simpla crema.
Pretul aproximativ: 90 de lei/
Nota: 9/10

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m