Machiaj festiv! Guerlain Kiss Kiss Liquid Lipstick - cel mai luminos luciu de buze încercat vreodată

Așa cum sugerează titlul, astăzi vreau să vă povestesc despre un minunat luciu pentru buze, pe care îl am în două variante. Cu străluciri care rivalizează cu pietrele prețioase, Guerlain Kiss Kiss Liquid Lipstick a rămas printre produsele mele favorite, încă de la lansare. 

Desigur, să scriu recenzia unui luciu pentru buze acum, în plină pandemie, când purtarea măștii este absolut necesară, ar putea părea o decizie total neinspirată. Și totuși... cred că o doză de normalitate este ceea ce avem cu toții nevoie. În fond, de ce nu am putea purta rujul sau luciul preferat chiar în casă, poate când organizăm o cină festivă alături de familie sau de Sărbători, când ne dorim să imortalizăm în fotografii cele mai frumoase momente. 


Revenind la Guerlain Kiss Kiss Liquid Lipstick, acesta este un produs care vine în trei variante: cu luciu de oglindă, mat sau cu sclipici. Cea din urmă variantă este cea aleasă de mine, chiar dacă la început am fost reticentă. Nu îmi doream un produs care să arate prea încărcat, ci mai degrabă căutam ceva care să confere buzelor un aspect frumos, volum și strălucire. Am tot discutat cu Steven de la Haute Parfumerie Place Vendome Belgia, locul de unde îmi cumpăr majoritatea produselor de machiaj, și el m-a ajutat să aleg cele mai potrivite nuanțe. Am optat pentru două nuanțe de roz: una diafană și luminoasă (L364 Miss Glitter) și o alta mai puternică (L365 Sensual Glitter), un fuchsia absolut splendid! 


Textura acestui luciu de buze este confortabilă, însă diferită față de gama Gloss D Enfer, spre exemplu. Kiss Kiss Liquid Lipstick, cel puțin în varianta cu sclipici pe care o am eu, este ușor lipicios, asemănător cu luciurile de buze MAC Lipglass, însă pe mine nu mă deranjează acest lucru. În plus, exact textura aceasta ușor lipicioasă asigură o rezistență sporită produsului. 

Cât despre nuanțe, cele două pe care le am sunt absolut deosebite. L364 Miss Glitter este un roz deschis, cu particule fine de sclipici în nuanțe predominante de argintiu și roz fuchsia. L365 Sensual Glitter este roz intens, cu particule în nuanțe de argintiu și mov-albăstrui. Nuanța are proprietatea de a evidenția foarte frumos zâmbetul, făcând dinții să pară mai albi. Ambele nuanțe sunt foarte luminoase și întregesc frumos orice machiaj. Personal, prefer ca atunci când port unul dintre aceste luciuri pentru buze să optez pentru un machiaj simplu al tenului și ochilor. 

Prețul pentru Guerlain Kiss Kiss Liquid Lipstick este de aproximativ 200 de lei și se poate achiziționa de la magazinul meu favorit, Haute Parfumerie Place Vendome Belgium, dacă le scrieți un mesaj pe facebook sau un e-mail la placevendome@telenet.be. Desigur, găsiți produsele Guerlain și în magazinele din țară, la Sephora, Douglas sau Marionnaud.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m