Gama Gerocossen Algaderm - un ajutor în prevenția ridurilor

Bună seara dragile mele! 

  Astăzi aș vrea să vă povestesc câte ceva despre gama de îngrijire Algaderm, de la Gerocossen pe care am introdus-o în rutina mea de îngrijire luna trecută. Sunt familiarizată cu brandurile românești, îmi plac multe dintre ele și le prefer atunci când sunt bine formulate și se potrivesc cu nevoile specifice ale tenului meu. 

  În ultimii 7-8 ani am devenit mult mai atentă și mai preocupată de aspectul pielii mele. Dacă la 20 de ani credeam că nu am nevoie de mare lucru pentru a avea o piele frumoasă, acum, la 27, când primele linii fine își fac apariția, sunt foarte interesată să folosesc produse care să funcționeze cu adevărat. Nu am probleme mari cu tenul, coșuri fac destul de rar, în porțiuni izolate, dar mă deranjeaza ridurile de expresie din jurul buzelor și cele de pe frunte. În plus, am o piele uscată și fără extra-hidratare nu văd cum aș rezista pe timp de iarnă. 


  Din motivele enumerate mai sus am hotărât să încerc noua gamă ALGADERM de la Gerocossen. Am folosit următoarele produse: laptele demachiant, crema intens hidratantă 25+, crema antirid de noapte, crema antirid pentru ochi. 

Ce spun cei de la Gerocossen despre gama ALGADERM: 

 Ingredientele de proveniență marină sunt deseori utilizate în industria cosmetică, în special în ramura produselor dedicate îngrijirii tenului, datorită conținutului ridicat de minerale și vitamine (în special vitaminele A, E și D).   
 Cosmeticele formulate pe bază de alge marine au o capacitate sporită de hidratare a tenului și stimulează producerea de elastină și colagen, rezultatul fiind un ten întinerit și cu un aspect neted și luminos. 
   Gama ALGADERM Anti-Age conține produse de îngrijire cu 98% ingrediente de proveniență naturală, fără parabeni și fără alergeni. 
Ce cred eu: 

Crema intens hidratantă  25+ 

  Am folosit zilnic această cremă, sub crema mea obișnuită cu factor de protecție solară, sau sub fondul de ten. Mi-a plăcut faptul că hidratează foarte bine pielea, atât pe moment, cât și pe termen mai lung. De obicei iarna mi se descuamează ușor pielea din jurul nasului, iar în ultima lună am observat că aceste neplăceri s-au atenuat vizibil. Intră relativ rapid în piele (dacă folosești o camitate mică/moderată de cremă). 


  Nu mi-a lăsat reziduuri la suprafața tenului (am pățit asta de câteva ori cu unele creme hidratante). Am observat un efect de netezire ușoară a liniilor fine și un aspect general mai uniform al tenului.


  Mi-ar fi plăcut ca produsul să fie ambalat altfel, cu pompiță, pentru a păstra intacte ingredientele și din motive de igienă, desigur. De asemenea aș fi preferat să nu aibă parfum, chiar dacă nu sunt alergică sau sensibilă la acesta și crema chiar miroase foarte bine. Totuși, parfumul nu are ce căuta într-o cremă pentru față.

Crema antirid de noapte ALGADERM 

  Mi-a plăcut să folosesc în fiecare seară această cremă, are o textură foarte plăcută și îmi asigură hidratarea necesară după rutina de curățare. Cam o dată pe săptămână am folosit această cremă și pe post de mască, stergând excesul cu o dischetă demachiantă după 30 de minute. 


  Mi-a plăcut efectul intens de hidratare pe care l-am obținut. 


  La fel ca surata ei pentru zi, mi-ar fi plăcut să aibă alt tip de ambalaj și să fie fără parfum. 

Lapte demachiant ALGADERM

  Tare mult aș fi iubit acest produs dacă nu ar fi avut parafina pe lista de ingrediente. Nu îmi place deloc acest ingredient fiindcă îmi blochează porii și îmi cauzează puncte negre. 


  În ceea ce privește abilitățile produsului, da, chiar face ceea ce promite și demachiază blând pielea. Nu am avut probleme nici în jurul ochilor. 


  Partea bună este că fiind un produs care nu rămâne pe piele (eu oricum folosesc și un produs solubil în apă după demachiere), parafina nu este atât de deranjantă, dar în timp se acumuleaza pe suprafața pielii și îmi provoacă neplăceri. 

Cremă pentru ochi ALGADERM

  Am ajuns și la vedeta gamei ALGADERM, respectiv preferata mea. Crema aceasta e grozavă pentru pielea din jurul ochilor! 

  În momentul aplicării are un efect ușor răcoritor, revigorant (eu o țin oricum în frigider) și se absoarbe rapid în piele. Am aproximativ o lună de când o folosesc și pielea din jurul ochilor pare mai luminoasă și mai uniformă. 


   Cearcănele mi se par ușor estompate. Ambalajul este de asemenea așa cum îmi place, cu pompiță. Un singur minus are această cremă: parfumul. 


  Generalizând, aș spune că mi-a plăcut această gamă și aș recomanda-o, mai ales pentru raportul calitate-preț foarte bun! În plus, e brand românesc și mi-e drag să îl susțin. Am întâlnit multe creme, chiar și high-end, cu ingrediente mai puțin eficiente la prețuri mult mai mari, așadar produsele ALGADERM merită fiecare bănuț. 

  Voi le-ați folosit? V-au plăcut?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m