Guerlain Kiss Kiss Matte - Caliente Beige. Review and swatches

Bună seara, dragile mele! 

  După cum bine ştiţi, pasiunea mea pentru Guerlain este în continuă expansiune, aşadar era de aşteptat să mă las cucerită de câte ceva din colecţia de toamnă


  Încă de când am aflat că familia rujurilor Kiss Kiss va avea un nou membru - Kiss Kiss Matte - curiozitatea mi-a fost stârnită şi am aşteptat cu interes să apară în magazinele de profil. 


   La scurt timp de la lansare am ajuns în Sephora şi am reuşit să testez toată colecţia. Mi-a plăcut enorm şi baza de machiaj cu efect de netezire şi am trecut-o şi pe aceea pe lista mea de dorinţe, dar despre ea vom discuta cu altă ocazie. 



   Revening la rujuri, colecţia Kiss Kiss Matte cuprinde 9 nuanţe, care mai de care mai frumoase, de la roşu, la bej, potrivite pentru fiecare femeie, indiferent de culoarea tenului. 

  Eu am ales Caliente Beige pentru că nu am nimic asemănător şi am vrut ceva care să se potrivească la orice machiaj, dar mai ales, deoarece am vrut o nuanţă pentru zi. Nuanţa este un bej cu subtonuri neutre care se potriveşte atât tenurilor deschise, cum sunt eu, cât şi fetelor cu pielea mai închisă. 

Ambalajul 


  Ahhh, ştiu că nu ar trebui să ne lăsăm impresionate de ambalajele produselor cosmetice, dar Kiss Kiss Matte, în haina să de culoare aurie - mată - arată pur şi simplu spectaculos! Ambalajul este preţios şi m-a atras precum un magnet!


  Textura şi pigmentaţia

Buzele nemachiate
  Rujul are o textură foarte interesantă. Îl simt cumva... aerat, în sensul că se aplică foarte uşor pe buze, fără să am impresia că "trage" pielea (păţesc asta cu rujurile mate). Pigmentia este foarte bună, aspectul fiind opac după primul strat. Kiss Kiss Matte este foarte confortabil la purtare, efectiv nu simt că am ceva pe buze atunci când îl port. 

  Mirosul

  Kiss Kiss Matte miroase splendid a violete, la fel ca toată linia de machiaj Guerlain. 


  Rezistenţa

  La acest capitol, Kiss Kiss Matte nu stă foarte bine, dacă mănânci sau bei. Din păcate nu rezistă foarte mult pe buze, dacă este "deranjat". 

Fără blitz, lumină naturală

   Punctul său forte este faptul că este foarte rezistent la transfer şi nu se duce inestetic de pe buze, ci lasă în urmă un strop de culoare, chiar dacă stratul principal s-a şters. Mi-a plăcut şi faptul că nu mi-a uscat deloc buzele şi nu s-a strâns în liniile fine. 

Cu blitz, lumină naturală


Puteţi să cumpăraţi Kiss Kiss Matte din magazinele Sephora, Douglas, sau Marionnaud. 

Voi iubiţi rujurile mate?


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m