Noua gamă pentru îngrijirea părului Premium Care de la Rowenta

Be fabulous cu noua gamă pentru îngrijirea părului Premium Care de la Rowenta. For your inner diva!


   Crezi că ai nevoie de cei mai în trend hair-styliști pentru ca părul tău să arate impecabil și să-și mențină hidratarea naturală? Descoperă noutatea acestei veri: Rowenta lansează gama Premium Care, atingere fină de cașmir și sănătate la superlativ pentru părul tău! Let your hair vibe do the talking! 
   Volum, bucle elastice, strălucire? Pentru coafuri premium, lasă-te ghidată de beauty influencerii acestei veri: placa Premium Care Brush&Straight, peria rotativă Premium Care Brush Activ, ondulatorul Premium Care SteamCurler și uscătorul de păr Premium Care Silence AC.

   Cele mai noi produse de la Rowenta îți aranjează, usucă și protejează părul, păstrându-i hidratarea naturală, datorită învelişului cu proteină de caşmir, cheratină şi ulei de argan, astfel încât părul tău se bucură de cea mai bună îngrijire.

PlacaRowenta Premium Care Brush&Straight pentru dimineți perfecte

   În fiecare zi îţi doreşti să pleci de acasă, zâmbitoare, purtând o ținută chic și o coafură seducătoare?


Premium Care Brush&Straight conferă părului volum în timp ce îl îndreaptă, datorită periei cu peri naturali integrate ce ajută la separarea perfectă a firelor de păr. Învelișul exclusiv Cashmere Keratin cu ulei de argan şi funcția ionică protejează și mențin părul mătăsos și sănătos exact așa cum ți-l dorești. În plus, plăcile mobile asigură o presiune uniformă, fermă și precisă, indiferent de grosimea şuviţei pentru o îndreptare perfectă de la rădăcină până la vârfuri. 

Peria rotativă Rowenta Premium Care BrushActiv, pentru după-amiezi lejere
   Fii în centrul atenției în după-amiezile calde de vară! Lasă peria rotativă Rowenta Premium Care BrushActiv să-ți mângăie părul și să ofere coafurii tale atingerea fină de cașmir. Datorită perilor din păr natural, precum și a celor doi generatori de ioni, Premium CareBrush Activ păstrează hidratarea naturală, reduce efectul de electrizare, lăsându-l în același timp neted și mătăsos.
Ondulatorul cu abur Premium Care SteamCurler, pentru seri strălucitoare
   Ieși în evidență în serile petrecute la terasă cu bucle perfect definite și vibrante, păstrându-ți părul strălucitor și plin de viață! Ondulatorul cu abur Premium Care SteamCurler, cu tehnologia Hydraboost integrată, păstrează până la 98% din hidratarea naturală a părului și asigură rezultate impecabile fără riscul de supraîncălzire. Îți poți aranja părul în funcție de dispoziție - fie că vrei bucle lejere, strânse sau romantice, e suficient să alegi temperatura dorită din cele opt setări ale ondulatorului. Ecranul LCD îți va arăta temperatura selectată, între 130°C și 200°C, astfel încât vei avea control şi precizie desăvârşite. 

   Învelișul exclusiv Cashmere Keratin cu ulei de argan asigură rezultate perfecte șiun look natural, iar cronometrul integrat controlează timpul de ondulare, pentru un păr sănătos și protejat. Iar când te grăbești, ondulatorul Rowenta Steam Curler Premium Care este cel mai bun prieten al tău! Datorită celor 8 setări de temperatură și a funcției de încălzire rapidă, în doar câteva minute vei arată impecabil. Și stai fără grijă, dacă ai plecat în fugă, funcția Auto Off a ondulatorului îl oprește automat la 60 de minute de la ultima utilizare. Your friend in need!

Uscătorul Rowenta Premium Care Silence AC, pentru orice moment al zilei
   Pentru atunci când ai o întâlnire urgentă sau te pregătești de un garden party, SilenceCare de la Rowenta este uscătorul cu putere de 2300 W și motor AC cu TurboBoost pentru o uscare profesională, silențioasă și rapidă, de la rădăcină până la vârfuri. Tehnologia Hydraboost păstrează cu până la 25% din hidratarea naturală a părului, iar infuziile de cheratină și ulei de argan, împreună cu învelișul din proteina de caşmir, protejează optim firul de păr.

   Combinația între două trepte de viteză și trei de căldură, protejează șiusucă în acelaşi timp, iar funcția Cool Air Shot fixează coafura la finalul sesiunii. Generatorul de ioni reduce electricitatea statică şitendinţa de încreţire, părul devenind mătăsos şimai uşor de coafat, în timp ce concentratorul de 8mm asigură dispersia perfectă a fluxului de aer pentruun plus de volum. 

   Așadar, new summer, new hairstyles for every moment? Depinde doar de tine! Acum ai la îndemână exact ce-ți trebuie pentru un look fabulos și un păr super-sănătos cu gama Premium Care de la Rowenta. For your inner diva!

#Rowenta, #LoveYourHair,
#CashmereHair, #PremiumCare

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

Din nou despre parul meu si ...Label.m

De ce citesc?