Nou de la Melkior! Imagini în avanpremieră cu Matte Stain

Bună seara, dragile mele!

  Azi voi posta scurt şi la obiect: vreau să vă arăt noul ruj de la Melkior, Matte Stain pe care îl veţi găsi în magazinul online începând de mâine, 17 iulie. Am avut prilejul să îl testez în avanpremieră pentru a împărtăşi cu voi impresiile mele, aşadar vă invit să citiţi mai jos ce cred eu despre noul produs.


Culoare:
  Eu am primit nuanţa Joy care este, exact cum îi spune şi numele, o culoare vibrantă, veselă şi jovială. Nu ştiu cât am reuşit să captez în poze, dar este vorba despre un corai intens, perfect pentru vara. Mi se potriveşte perfect, chiar dacă am pielea deschisă la culoare, însă cred că va arată grozav şi pe pielea mai închisă.



Textura:
   Rujul se aplică uşor, are o consistentă lichidă şi nelipicioasă. Este suficient de opac încât să acopere buzele dintr-un singur strat. Se usucă destul de rapid pe buze şi este confortabil la purtare. Mi-a plăcut faptul că nu s-a crăpat atunci când am ras sau am vorbit.



Miros:

  Nu are un miros perceptibil.

Rezistenţă:
   Rujul rezistă între 5 şi 7 ore, dacă nu mănânc ceva uleios. Este rezistent la apă sau lichide care nu lasă film gras. Nu pătează buzele şi rămâne mat pe toată durata purtării sale.



  Abia aştept să descopăr şi celelalte nuanţe!
  Voi ce produse Melkior preferaţi?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m