Acorzi suficientă atenție mâinilor tale? #buzzdove

Bună seara, dragile mele! 

  Știați că mâinile sunt cele care ne trădează primele vârsta, urmate îndeaproape de pielea gâtului? Iată de ce vă propun să vă gândiți serios la întrebarea din titlul articolului, iar dacă răspunsul este unul negativ, luați atitudine și schimbați ceva în rutina de îngrijire! 

  O să vă povestesc mai jos experiența mea cu Dove, mai exact, cu săpunul lichid, varianta Original, care conține 1/4 cremă hidratantă pentru a curăța delicat pielea mâinilor și pentru a-i păstra un nivel optim de hidratare. 



  Personal, mă confrunt cam dintotdeauna cu problema pielii uscate, în special pe mâini și picioare, așadar caut mereu ceva care să îmi ofere senzația aceea plăcută de curat, dar fără să îmi facă pielea să scârțâie.



  Sunt familiarizată cu produsele Dove și am câteva preferate pe care le folosesc cu plăcere. Deodorantele lor sunt preferatele mele, în special varianta Original care are un miros exact pe gustul meu. M-am bucurat să pot testa și săpunul pentru mâini care are același miros plăcut și totodată persistent. 

  Să vedem ce mi-a plăcut:

* textura produsului e foarte plăcută, e ca o cremă foarte mătăsoasă



* e nevoie de o cantitate mică de produs pentru o curățare eficientă
* parfumul produsului e foarte plăcut și rămâne pe piele o perioadă bună
* nu îmi simt mâinile uscate după folosirea săpunului lichid
* folosit o perioadă mai lungă mi s-a părut că a îmbunătățit aspectul pielii mâinilor mele
* se clătește ușor



Ce nu mi-a plăcut: 

* din păcate pentru mine, săpunul lichid Dove nu face singur față pielii mele uscate, așadar trebuie să folosesc în continuare și crema de mâini

  Sunt curioasă dacă și vouă vă plac produsele Dove. Aștept să îmi spuneți care sunt preferatele voastre în secțiunea de comentarii. Vă pup!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m