iWhite2 Instant sau Albă ca zăpada și cele cinci zile spre dinti mai albi


Bună seara, dragii mei!

  Chiar daca Primăvara se lasă cu greu ademenită și zilele nu au devenit mai luminoase, m-am gândit ca măcar dinții mei să fie mai albi și mai strălucitori, așa că azi e a doua zi (din cele cinci necesare) de când folosesc iWhite2 Instant, un kit pentru albirea dinților acasă pe care îl găsiți în farmaciile Sensiblu.

De ce am ales să încerc acest produs?

  Țin foarte mult la sănătatea și aspectul dinților mei, mai ales ca am purtat și aparat ortodontic timp de 3 ani, așa că am fost întâi sceptică cu privire la iWhite2 Instant. Înainte de a-l testa am căutat recenzii și multe informații despre produs. Am citit că este sigur din punct de vedere stomatologic, nu conţine peroxid de hidrogennu afecteaza smalțul și nu sensibilizează dinții, ba chiar are rolul de a reface smalţul dentar așa că nu am mai stat pe gânduri și de ieri am început să folosesc produsele din kit.

Ce conține kit-ul iWhite2 Instant? 

  1 x Tratament de albire iWhite2 Instant
  1 x Pastă de dinți iWhite2 Instant
  1 x Apă de gură iWhite2 Instant

+ alte materiale informative pentru a mă ajuta.


Cum mi s-au părut produsele la primele utilizări?

  Azi este a doua zi când folosesc toate cele 3 produse și rezultatele deja se văd. Asta mă motivează să merg mai departe cu tratamentul de albire, caci eu sunt genul de persoană care se descurajeaza daca nu vede rapid rezultatul promis.

Pasta de dinți curăța foarte bine dinții, este mai abrazivă și nu astfel îmi simt dinții foarte netezi după ce o folosesc. Are gust plăcut de eucalipt, nu mi se pare nici prea iute, nici cu miros înțepător.

Apa de gură nu conține alcool, are același gust și miros plăcut de eucalipt și promite să ofere un efect de albire instant fiindca lasă pe suprafața dinților o peliculă menită să confere optic impresia de dinți mai albi.

Tratamentul pentru albire constă în două gutiere umplute cu gel pentru albire, una pentru dinții de jos și una pentru cei de sus. Sunt disponibile câte 5 seturi a câte două gutiere. Acestea sunt confecționate dintr-un material foarte moale și flexibil și ar trebui să se potrivească oricui. Sunt ușor de pus, ușor de înlăturat și pot fi purtate în același timp.

  Ce nu mi-a plăcut este faptul că gutierele nu îmi acoperă întreaga suprafața a dinților, mai ales a caninilor și mi-a fost mai greu să fac gelul de albire să ajungă și acolo, dar pentru persoanele cu dinți mai mici cred ca nu e o problemă.

  Să vă arăt și rezultatelele după două zile de utilizare a celor 3 produse...

Ziua 1

Înainte

După pasta de dinți



După apa de gură


După tratamentul de albire

Înainte/după



 Ziua 2

  Am folosit din nou toate cele 3 produse și acestea sunt rezultatele (din păcate am făcut fotografiile la lumină caldă, artificială):

Înainte

După albire

Să vă arat și cum arătau dinții înainte de tratament (ziua 1) comparativ cu felul în care arată acum:


Gata cu pozele cu dinți, astept impresiile voastre despre produs și vă aștept zilele următoare pe blog unde voi posta un filmuleț cu mai multe detalii despre cum se folosește iWhite2 Instant.

#buzziwhite2instant

Vă pup!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m