Review&swatches - Anastasia Beverly Hills Lip Palette

Bună seara, dragile mele cititoare!

   În această seara sunt foarte entuziasmată să vă povestesc despre fantastica paletă pentru buze de la Anastasia Beverly Hills (Anastasia Soare)! Am așteptat-o cu nerăbdare încă de când am citit în mediul online primele zvonuri despre ea și am sperat să fie disponibilă și în România. Din fericire, dorința mi s-a îndeplinit și paleta a fost disponibilă spre vânzare pe site-ul din țară, iar eu am cumpărat-o de îndată.



  Știu că sunteți curioase să vedeți minunăția, așa că nu vă mai țin de vorbă și vă invit să o vedeți în pozele de mai jos și să citiți opinia mea despre culori, texturi, ș.a.m.d.



  Paleta de rujuri vine într-un ambalaj negru, simplu și elegant. Înăuntrul cutiei se află o paletă metalică pe care să combinați nuanțele de ruj și o ustensilă cu două capete, respectiv o spatulă la un capăt și o pensulă la celălalt capăt.





 Cele 18 culori din paletă variază de la nude la vișiniu și pot fi folosite individual, sau pot fi amestecate între ele pentru a obține nuanțe care mai de care mai frumoase sau mai fistichii. După cum observați, pe rândul de jos se află cinci culori primare care o să vă ajute să vă creați cam orice nuanță de ruj vă poftește inima. În plus, e minunat felul în care roșu, galben și albastru sunt așezate, nu-i așa? *wink*



  Textura rujurilor este grozavă, sunt cremoase și extrem de pigmentate. Se aplică ușor și după cum o să observați în pozele de mai jos, e nevoie de un singur strat pentru acoperire maximă.




  În ceea ce privește aspectul pe buze, chiar dacă producătorul spune că rujurile sunt mate, eu le găsesc mai degrabă satinate, dar acest lucru nu mă deranjează. Totuși, dacă doriți acel aspect ultra-mat pe care îl au rujurile lichide, atunci s-ar putea să vă displacă acest aspect la paletă.



  O să vă arăt și cum se prezintă rujurile la capitolul rezistență, deocamdată pe piele fiindcă nu am apucat să port pe buze toate nuanțele. După cum am scris mai sus, rujurile au un aspect satinat odată aplicate, însă rezistența este foarte bună, culoarea estompându-se treptat, lăsând în urmă buzele colorate similar cu efectul pe care il au lip stain-urile.

  Iată cum arată rujurile dupa ce am folosit o dischetă îmbibată cu loțiune micelară pentru a le îndepărta:


   În concluzie, această paletă mă mulțumește pe deplin și mă bucur că am cumpărat-o. Este foarte utilă pentru orice make-up artist, dar pentru uz personal cred că nu este la fel de practică, decât dacă vă place să purtați des ruj, desigur, în nuanțe cât mai diverse. Dacă credeți că sunteți mai conservatoare cu privire la nuanțe, mai bine investiți într-un ruj într-o nuanță ce vi se potrivește și pe care o purtați des.

  Prețul acestei palete este de 290 de lei pe site-ul Anastasia Beverly Hills, iar gramajul este de 0,8g pentru fiecare nuanță de ruj.

Aștept cu drag comentariile voastre! Vă pup!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m