Impresii finale după iWhite 2 Instant #buzziwhite2instant

Bună seara, dragi cititori! 

  Sunt convinsă că sunteți curioși să aflați opinia mea despre iWhite 2 Instant, la final de testare, dar mai ales să vedeți pozele. Vă invit să vă luați o cană cu ceai și să rămâneți alături de mine pentru a vedea rezultatele pe care le-am obținut. 

 Am folosit Tratamentul pentru albire timp de cinci zile consecutiv, așa cum este recomandat și desigur, produsele complementare, pasta de dinți și apa de gură. 

  În ceea ce privește rezultatele, am observat o schimbare în bine. Dinții mei sunt cu două-trei nuanțe mai albi, iar acest lucru este sesizabil mai ales când port ruj. Nu am experimentat vreo sensibiltate a dinților, sau alte neplăceri, așa că am folosit produsele fără griji. 

  Să vă arăt și fotografiile făcute înainte și după tratament: 


Înainte de tratament

După tratament

  Menționez că nu am folosit absolut niciun fel de program de prelucrare a imaginilor. Le-am făcut în condiții similare, cu același aparat foto. 

  Apropo de asta, aș vrea să fac o mică paranteză. Am văzut diverse postări unde pozele nu reflectau tocmai realitatea, adică pozele de după erau mult prea luminoase și păcăleau ochiul, dinții părând mult mai albi decât erau în realitate. De asemenea am văzut și poze unde fetele purtau rujuri intense în poza de după pentru a face albul dinților mai intens. 

  Recunosc, m-au dezamăgit astfel de postări fiindcă mi s-au părut forțate și lipsite de sinceritate. Cred că aceste campanii derulate de Buzzstore nu au fost înțelese cu adevărat. Atunci când primim un produs spre testare nu trebuie să îi facem reclamă cu orice preț, să îl ridicăm în slăvi și să îi găsim atribute nemeritate. Scopul este să fim sinceri, să spunem ce ne-a plăcut și ce nu pentru a ajuta compania respectivă să se perfecționeze și mai ales pentru a ajuta cumpărătorul să aleagă corect. Nu trebuie să dezinformăm doar pentru că am primit ceva gratis. 

  Acestea fiind spuse, revin la recenzia mea. 
  iWhite 2 Instant este un produs care își face treaba, este blând cu smalțul dinților, dar cred că afirmația că albește dinții cu până la 8 nuanțe este puțin departe de realitate. Personal, sunt mulțumită de rezultate, nu îmi place albul acela artifical a la Dorian Popa, dar cred că este ok pentru viitorii cumpărători să știe la ce să se aștepte. 

  Voi folosi în continuare pasta de dinți și apa de gură iWhite2 Instant și cred că o să îmi cumpăr din nou gutierele cu tratament de albire pe care să le folosesc o dată la o lună, două. Prețul mi se pare accesibil (aproximativ 140 de lei la Sensiblu), iar rezultatele m-au mulțumit. 

  Sunt foarte curioasă să citesc și părerile voastre și sper că recenzia mea a fost de folos! 

O seara minunată vă doresc!
#buzziwhite2instant

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m