Din nou despre Realash + cateva machiaje pe care le-am purtat asortate la noile mele gene

Bună seara, dragile mele!

  Ce mai faceți? Eu am pregătit pentru voi impresiile finale despre Realash și totodată vreau să vă arăt cateva machiaje la care am purtat cu mândrie genele mele naturale și luuuungi, mai ales că tocmai mi-am cumpărat al doilea tub de Realash. Coletul a sosit ambalat foarte discret, în caz că printre voi se numără doamne sau domnișoare care nu vor să dezvăluie micul secret.



  Mai întâi, să vă fac o scurtă recapitulare: am început tratamentul cu Realash în luna aprilie a acestui ani și timp de aproximativ 5 luni mi-am dat cu sfințenie în fiecare seara pe gene cu acest produs. Rezultatele le puteți vedea mai jos (priviți cu atenție pliul pleopei, se vede cat de mult au depășit genele această linie):



  Îmi pare rău că nu sunt cea mai pricepută în a face poze, e greu să surprind cum arată în realitate, dar tocmai de aceea vreau să vă arăt și căteva machiaje unde mi-am asortat noile mele gene lungi și mai ales naturale. Timpul nu îmi permite să îmi pun gene false atunci când mă machiez, iar de multe ori am ochii prea obosiți pentru a le purta cu lejeritate, așa că mă simt minat de când pot să port un machiaj fără grija genelor false, simțindu-mă la fel de înzestrată ca Bambi.



  Să nu mai lungesc vorba, iată look-urile despre care vorbeam:






Voi l-ați încercat? Aștept cu drag comentariile voastre! 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m