Intre noi fetele - Despre absorbantele Lady Anion

Dragile mele, 

  Astazi vreau sa va atrag atentia asupra unui subiect extrem de serios: ce absorbante alegem dintre multitudinea de oferte de pe piata? Pana acum cativa ani, nu ma preocupa foarte mult acest aspect. Eram convinsa ca daca aleg sa cumpar si sa utilizez o marca de absorbante foarte cunoscuta e totul in regula. Abia cand am inceput sa ma confrunt cu iritatii si alte neplaceri m-am gandit ca ar trebui sa ma documentez mai mult cu privire la absorbante si am aflat despre Lady Anion de la Anion Care- absorbantele cu emisie de anioni si banda de turmalina. 

  Inainte sa va spun parerea mea cu privire la Lady Anion, va invit sa urmariti pana la capat acest video:

   Eu va spun cu mana pe inima ca mi-a dat de gandit si am luat hotararea sa incerc si eu absorbantele Lady Anion. 

Sa va spun mai intai cate ceva despre componetele absorbantelor Lady Anion:

(click pe denumiri pentru mai multe informatii) 

ANIONI

Banda cu emisie de anioni și infraroşii elimină bacteriile și neutralizează mirosurile.

TURMALINA

Turmalina, cristal magnetic, are efect antibacterian şi puternic detoxifiant. 

BUMBAC ORGANIC 

Delicat cu pielea sensibilăprevine apariţia iritaţiilor, a mâncărimilor si a inflamaţiilor.
NanoSOF este un ingredient inovator, ce joaca rolul de neutralizator puternic al radicalilor liberi.
   Acum ca ati aflat mai multe despre cum functioneaza aceste absorbante, va invit sa cititi parerea mea despre produsele Anion Care pe care le-am incercat: 

Absorbant de zi Lady Anion 2 picaturi (flux mediu) 
   Puterea de absorbtie a acestui tip de absorbante este medie, ele fiind destinate ultimelor zile ale menstruatiei. Mi-a placut faptul ca se lipesc foarte bine, raman pe loc si nu mi-au produs niciun fel de disconfort sau iritatie. Gasesc foarte ingenios si util sistemul de deschidere al pachetului ce permite resigilarea, iar numarul de bucati ce se gasesc in pachet mi se pare suficient - raportul calitate-pret fiind foarte bun. 
   Aceste absorbante nu au parfum, nu contin iritanti si contin componentele descrise mai sus. 
   Singurul minus ar fi faptul ca ambalajul individual al absorbatelor nu se poate resigila. Sper ca in viitor sa se ia in considerare si acest aspect. 

Absorbant de noapte 4 picaturi (flux abundent) 


   Acest tip de absorbant are aceleasi caracteristici pe care le-am scris mai sus, dar vreau sa adaug un aspect ce m-a surprins foarte placut: partea mai lunga a absorbantului (cea spre spate), are niste aripioare in plus, prevazute cu lipici ce asigura o fixare mult mult mai buna si sporesc nivelul de confort. Nu am mai intalnit acest sistem la alte absorbante. In video se vede mai bine la ce ma refer. 

TANGALINER 1 picatura - absorbante zilnice
  


   Am folosit aproape zilnic aceste absorbante zilnice si mi s-au parut foarte confortabile si usor de utilizat. Pe langa rolul functional, aceste absorbante zilnice au si beneficii pentru sanatate, prevening infectiile si disconfortul. Chiar ma pregatesc sa le comand din nou. 

   Singurul inconvenient al Anion Care este sistemul de comanda ceva mai complicat, deoarece produsele nu se gasesc in magazine, iar pentru a le comanda trebuie sa fii membru pe site. Totusi, eu cred ca merita osteneala, asa ca va incurajez sa incercati si voi aceste produse. 

   O data cu pachetele Lady Anion, primiti si un test pentru PH vaginal pentru a va asigura ca sanatatea nu va este in pericol. 
   
   Pe site-ul Anion care am vazut si un nou produs Nanoxyn Alpha cu privire la care sunt foarte curioasa! 

Voi ce absorbante folositi? Ce marci evitati? Ati incercat sau ati incerca Lady Anion? 

Va astept cu drag comentariile!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m