Recenzie ulei de cocos Solaris si ulei de argan Longevita

Buna seara, fetelor!

  Ce mai faceti?

  Astazi vreau sa va povestesc despre doua produse absolut minunate: uleiul de cocos si uleiul de argan, ambele de la Solaris. Au ajuns sa fie cele mai folosite produse de ingrijire de catre mine si o sa va explic imediat de ce.

  De cativa ani am devenit foarte preocupata cu privire la ingredientele din produsele pe care le folosesc. Sunt satula sa fiu tinta campaniilor de marketing de catre companii mari care ne privesc pe noi, clientii, ca pe niste surse inepuizabile de bani pentru fondurile lor. Nu mi se pare in regula sa cumparam fara sa ne informam, sa fim atrase doar de un ambalaj frumos si o reclama bine gandita. De asemenea, sunt pur si simplu ingrozita de numarul iritantilor si al ingredientelor ce se regasesc in produse populare si raspandite printre consumator. Un exemplu aleatoriu e uleiul Johnson's baby care e pur si simplu ulei de parafina, ingredient de care eu ma feresc fiindca blocheaza porii si in timp poate cauza probleme la nivelul pielii. Va dati seama ca acest ingredient se gaseste in uleiul pentru bebelusi? Cate dintre femei stiu sa studieze cu atentie ambalajul? Acesta e doar un exemplu marunt, mai sunt o multime!

  Aceste motive, plus cateva discutii cu o prietena a carei piele arata fantastic, m-au motivat sa imi ingrijesc parul si pielea altfel. Am hotarat ca pe corpul meu sa nu ajunga decat produse sigure, pe cat posibil naturale sau bine formulate. Gata cu capcanele marketingului!



  Avand in vedere cele de mai sus, cand am facut cunostinta cu Uleiul de cocos de la Solaris, am fost mai mult decat fericita! Am citit o multime de recenzii pozitive despre el si eram sigura ca o sa imi placa.

  Cateva cuvinte despre produs:

Ambalajul - Produsul e ambalat in borcanase de sticla, cu gura larga si capac metalic, astfel e foarte usor de folosit si depozitat.

Consistenta - Uleiul de cocos isi schimba textura in functie de temperatura la care este depozitat, poate sa fie perfect lichid, sau solid, ca un unt.



Cum se foloseste?  - il puteti folosi atat extern, cat si intern.

Cum am folosit eu uleiul de cocos? 

  Inainte sa incep borcanelul, m-am documentat cu privire la multiplele moduri de a-l folosi. Credeti-ma, nu sunt putine! Am ales sa il folosesc in ordinea prioritatilor:

- pentru corp: aplic uleiul de cocos pe toata suprafata pielii, dupa dus. Face minuni pentru pielea uscata, nicio lotiune de corp nu mi-a hidratat atat de bine pielea. Iar mirosul e minunat! Atat de natural si frumos! Uleiul de cocos Solaris nu are adaos de parfum sau alte ingrediente. 

- pentru fata: am folosit acest produs pentru a-mi face o data pe saptamana demachiere cu ulei. iata cum am procedat: am amestecat o cantitate micuta de ulei de cocos cu o cantitate mica de ulei de rici, in parti egale, am aplicat amestecul pe fata si am masat 5 minute cu miscari blande. Am inmuiat apoi un prosop pentru fata in apa cat mai calda (nu fierbinte!) si am aplicat repetat pe fata pana la dizolvarea completa a uleiului de pe fata. Pielea ramane foarte curata, deloc unsuroasa, Recomand cu drag!

- pentru par: ei, aici lista devine mai lunga. L-am folosit ca tratament pre-samponare: am aplicat uleiul pe lungimea parului, insistand mai mult la radacina, am asteptat 30 min si apoi am samponat ca de obicei. Avand un par ondulat si uscat, tratamentul mi-a fost de mare ajutor pentru hidratare si am reusit sa imi manevrez mai usor parul dupa uscare. A doua varianta este folosirea uleiului de cocos Solaris pentru sigilarea varfurilor pe parul uscat. E necesara o cantitate foarte mica si varfurile nu vor mai avea aspectul acela tocit, iar parul o sa se aseze mult mai frumos.

   Am mai gasit si alte utilizari, cum ar fi masarea scalpului pentru a compate matreata, sau combinarea uleiului cu sampon la fiecare spalare pentru descurcarea parului, insa nu le-am incercat inca. In curand as vrea sa incerc sa utilizez si intern uleiul si o sa revin cu pareri!

Ce spuneti, asa-i ca e versatil? Voi cum il mai folositi? 

Al doilea produs despre care va povestesc este Uleiul de argan Longevita. 



  Am auzit atatea lucruri despre uleiul de argan, cum ca este miraculos, cum ca o data ce incerci nu o sa mai vrei sa renunti la el...cate si mai cate! Ce spun eu? Ei bine, asa este!

 Cantitatea pe care o am eu nu este foarte mare, altfel cred ca m-as imbaia in el, ha, ha! Asadar, il folosesc doar pentru fata si maini deocamdata si rezultatele sunt intr-adevar notabile.

  Pe parcursul zilei imi ingrijesc tenul cu produsele Ivatherm, intrate in rutina zilnica, insa seara am schimbat ritualul pentru uleiul de argan Longevita. 
 
  Cum il folosesc? 
 
  Pe tenul curat si demachiat, aplic o cantitate micuta de ulei si masez usor pana se absoarbe in piele. Nu uit sa aplic si pe buze, si in zona ochilor. Imi mai rasfat si gatul cu cateva picaturi :)

  Dimineata pielea are un luciu foarte placut, arata a piele sanatoasa si deloc incarcata.

  Pentru maini si unghii, aplic vreo 3 picaturi in palme si masez bine pana intra in piele. Aveam mereu cuticulele uscate, dar de cand perseverez cu aplicarea uleiului, lucrurile s-au imbunatatit semnificativ.

  Mi-ar placea sa folosesc Uleiul de argan Longevita de la Solaris pe tot corpul, asadar cred ca o sa imi cumpar o cantitate mai mare data viitoare.

  Concluzia e simpla: in cazul meu, intoarcerea la natural mi-a facut foarte bine, pielea si parul chiar imi arata mai bine si ma bucur ca am luat aceasta decizie. O sa fiu perseverenta si sper ca peste un an sa vin cu rezultate si mai concludente.

  Pana atunci, jos palaria, Solaris!

Astept cu drag opiniile voastre! 

Comentarii

CuLore a spus…
Si eu le folosesc pe ambele si sunt fooarte multumita!!

<3
Claudia`s Choice a spus…
de abia astept sa le primesc si eu s sa le incerc!
Gabriela Gabriela a spus…
imi place cum ai descris calitatile acestor produse si cu siguranta le voi achizitona si eu
Adelina Tomescu a spus…
Sa imi spui cum ti s-au parut! :)
Adelina Tomescu a spus…
O sa iti placa in mod sigur!
Adelina Tomescu a spus…
:) Sunt atatea buantati la Solaris! Nici nu stii ce sa alegi mai intai!

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m