Recenzie unt de corp I love...Lemons&Limes

Dragi cititoare,

cum ati inceput saptamana?

Eu nu prea bine, am avut parte de un incident neplacut ieri, insa sper ca pana in weekend sa am parte de zile ceva mai linistite.

  Astazi va povestesc despre un produs care ma face sa ma gandesc la vara de fiecare data cand il folosesc, soare, piele aurie, parfum de fructe racoritoare... Da, e clar ca vara este anotimpul meu preferat. Ca sa nu prelungesc suspansul, va dezvalui ca azi voi recenza Untul de corp I love Lemon&Limes.


Ce impresie mi-a lasat produsul? 

  Ei bine, pielea mea este una uscata, mai ales pe picioare, iar pe timp de iarna devine si mai uscata (recunosc, nu beau suficiente lichida, dar lucrez la acest capitol). Acesta este principalul motiv pentru care prefer unturile de corp, uleiurile sau lotiunile cat mai hidratante.

  La I love...Lemon&Limes am observat in primul rand ambalajul atragator, descrierea interesanta de pe capac, iar apoi m-a cucerit definitiv mirosul. Stiti ce miros au prajiturile cu crema fina de lamaie savurate langa o limonada de lime cu muuulta gheata? Ei bine, asa miroase acest unt de corp. Este delicios! Si nu trebuie lasat sub nicio forma la indemana copiilor, s-ar putea sa ii ademeneasca! :)

  Cel mai placut este sa folosesc acest produs vara, cand pielea e sarutata de soare si il aplic dupa ce a stat la frigider cateva minute. La contactul cu pielea calda, se topeste precum o inghetata italiana si raspandeste in jur aroma proaspata a citricelor. Imi place sa il asortez cu un parfum cu note de lamaie, cum ar fi Etro - Lemon Sorbet.


  Sa va povestesc acum si despre caracteristicile care determina daca un unt de corp este eficient sau nu:

- are o textura foarte placuta, usoara pentru un unt de corp


- se intinde usor pe piele si se absoarbe rapid
- este spornic
- nu lasa film gras pe piele


- hidrateaza destul de bine, insa din pacate efectul nu este de lunga durata la mine. daca il folosesc seara, dimineata pielea da semne de uscare deja. Nu e un mare minus, fiindca e o adevarata placere sa il folosesc cat mai des!
- mi-ar fi placut ca pretul sa fie ceva mai mic.

  In concluzie, imi place acest produs si as vrea sa incerc si alte arome delicioase de la I love...Cosmetics, in special exfoliantele.

Nota mea: 8.5/10

Voi ati incercat produsele I love..Cosmetics?

Va pup!

Comentarii

roberts a spus…
de unde ai cumparat untul de corp si parfumul? multumesc
Adelina Tomescu a spus…
Untul de corp se gaseste in magazinele DM, iar parfumul se gaseste la noi in tara in magazinele Elysee, aici http://www.elyseeconcept.ro/online-shop/cumpara/ro/etro-lemon-sorbet/459/4/shb/&brand=etro:32 Produsele se completeaza perfect!
mihaela pojogu a spus…
nu am acelasi produs dar imi place textura de budinca :)
Mihaela Bolea a spus…
Nici eu nu am avut ocazia de-a încerca produsele lor, dar nu pot să nu recunosc că mă încântă tare mult ideea. Poate, în curând! ♥
Zile calde şi senine, Adelina! :-)
roberts a spus…
magazinele DM???
Adelina Tomescu a spus…
Da, Drogerie Markt cred ca se chema fara prescurtare. E posibil sa gasesti produsele I love cosmetics si in hipermarketuri
Adelina Tomescu a spus…
Draga mea, cred ca produsele ti-ar placea, mai ales ca gama este destul de variata!
Adelina Tomescu a spus…
Da! Textura este grozava!

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m