De Pasti - ce imi doresc, ce va doresc

Buna fetelor!

  Cum stati cu pregatirile pentru Sfanta Sarbatoare de Pasti? Eu din pacate am aceeasi problema ca si anul trecut. Nu reusesc deloc sa intru in atmosfera specifica acestei Sarbatori. Ma simt sleita de puteri si parca nu am chef sa fac nimic. Poate e de vina si vremea, nu stiu ce sa zic. Tot ce vreau este sa depasesc cat mai repede aceasta stare.

  In apropierea Sarbatorilor, sa vorbim despre lucrurile pe care ni le dorim, fie ele materiale, sau de ordin spiritual, devine un fel de regula nescrisa. In aceste momente ne place sa punem in balanta ce avem, ce ne dorim, ce am avut. Asadar, iata ce mi-as dori sa primesc de Pasti, in ordine aleatorie:

1. Doua carti - "Si muntii au ecou" a lui Khaled Hosseini , o carte ce mi-a fost deseori recomandata, si "Incredibila si trista poveste a candidei Erendira si a bunicii sale fara suflet" scrisa de regretatul Gabriel Garcia Marquez.


 

2. Imi doresc doua parfumuri de care m-am indragostit chiar anul acesta: La Petite Robe Couture de la Guerlain, un parfum frumos si luminos ca o zi de Primavara, si Carillon pour un Ange de la Tauer, cel mai frumos parfum cu lacramioare! 

3. Un ruj. Nu orice fel de ruj, ci tocmai pe cel mai frumos ruj roz pe care l-am vazut vreodata! Curioase? Ei bine, este vorba despre Guerlain Rouge Automatique in nuanta Atrappe Coeur din noua colectie de Primavara. L-am testat la Sephora acum vreo doua saptamani si i-am promis in soapta ca va fi al meu cat mai curand. Nuanta sa este un roz la fel de frumos ca visele copiilor, un roz inocent, plasmuit din ganduri bune. Cum sa nu il iubesc? 
Si priviti ce bine arata pe buze:
Photo credit
4. Imi doresc sanatate. E oarecum o dorinta banala, avand in vedere ca auzim peste tot ca oamenii isi doresc sanatate, insa este un dar extrem de pretios de care trebuie sa avem grija.

5. Vreau ca oamenilor la care tin sa le fie deschise portile spre fericire, sa primeasca fiecare ceea ce le-ar aduce liniste in suflet si zambete pe chip. 

6. Vreau sa simt. Vreau sa ma bucur de privilegiul de a fi o fiinta inzestrata cu sentimente. Vreau sa stiu sa rad din toata inima, sa ma bucur, sa stiu cand sa compatimesc si cand sa fiu solidara. Vreau ca paleta pastelata a emotiilor umane sa imi decoreze viata. 

7. Imi doresc pentru voi, dragi cititori, sa aveti parte de Sarbatori aducatoare de liniste si armonie. va doresc sa aveti parte de echilibru, sa va impacati cu voi insiva, sa fiti fericiti! 

Voi ce va doriti? Cum va petreceti sarbatorile de Pasti? 


Va imbratisez si va doresc Paste fericit! 



Comentarii

Anonim a spus…
pretty nice blog, following :)

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m