Recenzie Set de pensule Blank Canvas

Buna seara dragile mele!

Ce mai faceti?

  Am decis ca de acum inainte sa imi dedic timp pentru a vorbi mai des pe blog despre arta machiajului, iar cum inainte de toate atunci cand vrem sa obtinem un machiaj perfect avem nevoie de PENSULE de calitate, azi va povestesc despre un set minunat de pensule de la Blank Canvas.


Despre Blank Canvas:

Our philosophy is simple : We see the face as a "blank canvas" with endless possibilities.  We are an online cosmetic brand based in Ireland bringing you quality at an affordable price. Our affordable prices aim to save you money on expensive customs and shipping charges that often happens when ordering from international countries.

  Asadar, cei de la Blank Canvas vad chipul nostru ca pe o panza a unui pictor pe care se pot crea machiaje minunate, posibilitatile fiind infinite. Raportul calitate-pret este unul excelent, iar eu m-am convins de acest lucru testand pensulele Blank Canvas.


Care este parerea mea despre pensulele Blank Canvas? 

O sa va povestesc putin despre fiecare pensula in parte, trei dintre ele au doua capete, iar trei sunt simple, cu un singur capat. Le voi lua pe rand:

1. Pensula F20 pentru fata 


  Aceasta pensula are peri sintetici si este destinata aplicarii produselor cremoase (fond de ten, blush lichid, iluminator lichid). Eu o folosesc pentru aplicarea fondului de ten sau pentru uniformizarea fondului de ten deja aplicat (daca am folosit pentru aplicare o pensula plata.

 Imi place aceasta pensula pentru ca este deasa, are peri foarte flexibil si se simte placut pe ten, nu inteapa.

  Personal, prefer acest gen de pensula pentru aplicarea fondului de ten in detrimentul pensulelor plate, clasice. Mi se pare ca rezultatul este mult mai natural. Singurul dezavantaj ar fi ca acest gen de pensula absoarbe mai mult produs.Imi place mult si culoare acestei pensule. Este un roz intens si plin de viata! O folosesc cu drag de fiecare data!

2. Pensula cu doua capete E32/E33 


  Este destinata machiajului ochilor si este din par natural de capra.

  Capatul E32 il folosesc pentru amestecarea culorilor (blending) sau pentru aplicarea pigmentilor liberi la finalul machiajului.

  Capatul E33 il folosesc la machiajele de tip european (banana inchisa/banana deschisa) pentru aplicarea fardului in pliul pleoapei, dar si pentru "smudgeing" cand folosesc creioane cremoase.

  Ambele capete ale pensulei le folosesc foarte des, aproape in fiecare machiaj. Perii sunt de calitate, se simt placut la atingere si nu cad in timpul dezinfectarii sau spalarii.

3. Pensula F10 

  Este destinata machiajului ochilor si o folosesc atat la tehnica ruseasca de machiaj pentru a face trecerile dintre culori sa arate perfect, cat si la tehnica europeana pentru a difuza fardul din pliul pleoapei. De asemenea pensula este extrem de utila pentru machiajul "smokey" sau pentru persoanele cu pleopa mica.


Perii acestei pensule sunt din par de ponei.

4. Pensula E30

  Aceasta pensula este destinata sprancenelor. O folosesc impreuna cu trusa pentru sprancene de la Oriflame (pe care o ador!). Pensula are peri sintetici, rigizi, care asigura precizie in conturarea sprancenelor. Capatul din stanga poate fi folosit si pentru aplicarea eyelinerului gel, insa eu folosesc o alta pensula pentru asta.

5. Pensula E23/E24

  Este destinata tot machiajului ochilor.

  Capatul E23 il folosesc pentru a difuza fardul in pliul pleoapei, pentru trecerea dintre culori la smokey eyes, dar si pentru a aplica fard deschis sau pigment pe arcadele foarte mici.

  Capatul E24 il folosesc pentru aplicarea culorilor, mai ales la tehnica ruseasca, dar si pentru a face degrade-ul culorilor la machiajul tip schema de 1/2/3 volume.

Perii ambelor capete sunt din par natural.

6. Pensula E28

  Aceasta pensula este destinata tot machiajului ochilor. Eu o folosesc pentru a contura ochii cu eyeliner gel. Perii sunt sintetici si flexibili si fac aplicarea eyeliner-ului foarte usoara.


 Spre varf, pensula se ingusteaza astfel incat pot "desena" niste codite pin-up de invidiat!

  Gata! Acestea sunt pensulele mele Blank Canvas si sper ca langa ele sa mai adaug cateva. Pensulele pe care vi le-am aratat, plus multe altele, le gasiti pe site-ul companiei Blank Canvas, chiar AICI. Ca aspecte generale, pot sa va spun ca pensulele se curata foarte usor, perii nu se imbacsesc cu fard si isi pastreaza forma.

Voi ati folosit pensule Blank Canvas? V-au placut? Ce pensule folositi cand va machiati? Astept comentariile voastre!

Comentarii

Ana's Beauty Blog a spus…
Par bune pensulele din ce spui tu, insa mi se par cam scumpe. Eu folosesc RT, spre exemplu, de care sunt foarte multumita si care nu sunt asa de scumpe.
antoaneta a spus…
Sunt foarte faine pensulele astea ..nu auzisem despre Blank Canvas....hm,desi am multe pensule parca nu imi ajung niciodata,iar acestea par minunate...Gata m-ai convins...cred ca o sa fac o mica investitie....plus ca cea pt fdt este de un roz pe sufletul meu :D.Iti multumesc pentru postare si mai ales pentru pareri .Pupici colorati :*
popaurelia a spus…
buna sunt foarte interesante aceste pensule,nu auzisem despre Blank Canvas.
Mihaela Bolea a spus…
Prima pensulă mă încântă cel mai mult ♥.
Întradevăr, aşa cum spune şi Ana, preţul lor nu e unul foarte accesibil, dar probabil că şi calitatea lor o merită. Să le foloseşti cu drag, cât mai mult timp :-)
Macy a spus…
Nu am mai folosit pensule Blank Canvas dar arata bine. Eu folosesc elf, Eco Tools si am una de la Cosmetic Style, buretelul magic de la Real Techniques. :D
Adelina Tomescu a spus…
Draga Macy, Real Techniques si Eco Tools ma tenteaza si pe mine! Elf am mai folosit si unele dintre ele mi-au placut mult. Au si un pret foarte convenabil!
Adelina Tomescu a spus…
Da, pentru noi pretul nu e chiar mic, insa sunt o investitie utila si de buna calitate :)
Adelina Tomescu a spus…
Au o gama variata de pensule si faptul ca unele au doua capete le face foarte utile! :)
Adelina Tomescu a spus…
Draga Antoaneta, sa revii cu impresii daca o sa iti comanzi pensule Blank Canvas. Iti dau 100% dreptate cand spui ca niciodata nu poti avea destule pensule! Te pup!
Adelina Tomescu a spus…
Tot am citit recenzii despre RT si neaparat trebuie sa le incerc si eu! Te pup!
Julie a spus…
De unde le'ai comandat?
Adelina Tomescu a spus…
De pe site-ul Blank Canvas, de aici: http://www.blankcanvascosmetics.com/

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m