Recenzie Herra Hair Perfume

Buna fetelor!

  Ce mai faceti? Astazi o sa va povestesc despre un produs inovator, care imbina cele doua pasiuni ale mele: ingrijirea parului si parfumurile. Nu este o noutate ca ma dau in vant dupa arome care mai de care mai speciale, iar in garderoba mea este mereu loc pentru un parfum. Nu va mai tin suspans si va dezvalui numele produsului care mi-a rasfatat parul in ultima vreme: Herra Hair Perfume – un parfum pentru...par.

  Datorita celor de la Sageco Concept, putem gasi si in Romania acest produs. Daca nu ii cunoasteti deja, aflati ca Sageco Concept este un magazin online ce comercializeaza extensii par natural. De asemenea, incepand din anul 2012 este unicul reprezentant oficial in Romania al brand-ului Tangle Teezer, iar din anul 2013 si-a adaugat in portofoliu, tot ca si unic reprezentant in Romania brand-ul Herra Hair Perfume.


Ce este Herra Hair Perfume si cum il folosesc?

  Asa cum ii spune si numele, Herra Hair Perfume este un parfum pentru par. Daca sunteti impatimite ale parfumurilor, stiti ca parfumurile pentru piele au o structura diferita fata de cele pentru par, continutul de alcool al celor pentru piele fiind mai mare. Acesta este unul dintre motivele pentru care nu este indicat sa folosim un parfum obisnuit pentru a ne parfuma parul. Un alt motiv este faptul ca parfumurile pentru piele isi schimba mirosul daca sunt pulverizate in par datorita texturii firului de par, dar si datorita sebumului sau a altor substante care il imbraca. Herra Hair Perfume are o compozitie diferita ingrijind totodata parul datorita extractelor organice de ulei de masline si de Floarea Soarelui, dar si protejand-ul cu ajutorul filtrelor UV.
  Eu folosesc acest parfum pentru de regula dupa ce imi spal parul, pulverizand uniform de 2-3 ori, de la nivelul urechilor in jos (pentru a nu ingrasa radacinile). Avand un par ondulat natural, deci poros, produsul se absoarbe foarte repede lasand in urma lui un miros cald, dulceag si elegant.

Printre notele acestui parfum se regasesc: bergamota italiana, orhidee, trandafir, iasomie, mimoza, heliotrop, boabe tonka, lemn de santal, vanilie si mosc.


Cum mi s-a parut Herra Hair Perfume?

  Am folosit de cateva ori acest parfum si ce mi-a placut a fost faptul ca nu incarca deloc parul, nu il imbacseste, ci ii adauga o mireasma placuta si un luciu frumos ( glicerina e „de vina” ). Sunt curioasa sa vad efectele pe termen lung, dar si cum se comporta vara, la temperaturi mari si umiditate ridicata. Persistenta este multumitoare, il simt cateva ore bune, iar siajul este moderat, nu ofenseaza pe nimeni, nu e strident, dar creaza in jurul meu o aura frumos mirositoare.


  In final, un lucru care mi-a atras atentia in mod placut este ambalajul foarte elegant si calitativ. Herra Hair Perfume are personalitate britanica fara doar si poate! Sticla alungita, simpla si eleganta denota bun gust, iar cutia neagra, cu emblema firmei confera produsului o nota aristocrata. Imi place!


  Cantitatea de 50ml o sa va ajunga o buna perioada de timp, e necesar putin produs la fiecare utilizare.  Recomand cu drag Herra Hair Perfume pentru ca este un concept relativ nou, pentru ca ma face sa ma simt rasfatata si pentru ca raportul pret-cantitate este foarte bun. 

  Voi ati folosit un parfum pentru par? 

Comentarii

Emilia Elena a spus…
super chiar mi-ar placea sa il incerc

http://frombeautywithlove.blogspot.ro/
Lavender Thoughts a spus…
Nu am folosit un parfum pentru par...Imi surade aceasta idee! :)
Pupicei, draga Adelina!


Ilda
Mariana Florea a spus…
Ohhh, vanilieeee... O sa fie al meu! :)
Adelina Tomescu a spus…
Daca e vanilie, e iubire, fara indoiala!
Adelina Tomescu a spus…
Mie imi place sa imi simt parul parfumat, mai ales cand adie usor vantul si parfumul se joaca de-a v-ati ascunselea cu mine. Te pup!
Adelina Tomescu a spus…
Vanilia nu domina parfumul, insa e un tempo constant si o simt calda si voluptoasa in jurul meu.
Adelina Tomescu a spus…
Cred ca ti-ar placea! :)

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m