Recenzie Kit 1 Epilare Home de la EpilatPro

Buna dragile mele!

  A trecut ceva timp de la ultima postare, desi mi-am propus ca in Ianuarie sa fie mai activa pe blog. Totusi, sesiunea bate la usa si nu imi va fi prea usor sa postez atat de des pe cat mi-as dori. Partea buna este ca am o multime de idei interesante si abia astept sa le impartasesc cu voi.
  Voi ce rezolutii aveti pentru 2014? Cum v-ati petrecut Revelionul? Eu am fost la niste prieteni apropiati si am avut parte de un Revelion frumos si linistit.

  Astazi as vrea sa va povestesc despre un produs indispensabil oricarei femei: ceara pentru epilat, de unica folosinta. Anul trecut (ce ciudat suna! ), chiar inainte sa lansez concursul pentru voi, am primit din partea EpilatPro un Kit pentru epilarea acasa. Am fost nerabdatoare sa il incerc deoarece pana acum am folosit doar benzi de ceara rece, epilatorul electric sau crema depilatoare. Acum, dupa ce am incercat Kitul 1 Home pot spune ca este una dintre cele mai simple si eficiente metode de epilat. Iata ce contine acest Kit:

1. Un incalzitor pentru ceara
2. Doua rezerve ceara Azulena (pentru piele normala)
3. O rezerva ceara Titan Rosa (pentru piele sensibila)
4. O rezerva ceara cu miere (pentru piele normala)
5. Un pachet cu 100buc. benzi pentru epilat

Cum se foloseste? 

  Alegeti rezerva de ceara pe care doriti sa o folositi, introduceti-o in incalzitor, conectati incalzitorul la priza. Ceara se va incalzi in aproximativ 30 minute, insa eu am tinut aparatul conectat la priza pe toata durata epilarii pentru a mentine ceara calda. Nu va fie teama, nu o sa devina prea fierbinte oricat de mult ati tine aparatul in priza :)


Dupa ce s-a incalzit , aplicati ceara in sensul cresterii firelor de par, puneti o banda de hartie peste zona acoperita cu ceara si trageti in sens invers cresterii firelor de par. Gata! Acum aveti o piele neteda. Ce mi-a placut este ca nu raman reziduuri de ceara pe piele deloc, nu imi plac metodele de epilat "messy".

Cum a fost experienta mea cu produsul?

  Am incercat toate cele trei tipuri de ceara. Nu as putea spune care imi place mai mult, sunt la fel de eficiente, doar ca pe Titan Rosa o folosesc pe zonele mai sensibile (de la genunchi in sus), iar pe celelalte le folosesc cel mai des la epilat scurt (de la genunchi in jos). Imi place foarte mult mirosul celor trei variante, fac experienta epilatului mai placuta. Un alt avantaj este faptul ca nu imi cresc fire sub piele, cum patesc mereu in cazul epilatorului electric, iar pentru ca ceara face si o usoara exfoliere (indeparteaza celulele moarte) - pielea devine mai neteda.


 Pentru mine conteaza enorm ca nu trebuie sa ma ingrijorez in legatura cu temperatura optima pe care trebuie sa o aiba ceara, aparatul face treaba asta singur, nici nu trebuie sa urmez o reteta complicata de preparare ca in cazul pastei de zahar, iar rezervele de ceara de care am nevoie si benzile de hartie le gasesc pe site-ul EpilatPro.

   Personal, gasesc aceasta metoda mai putin dureroasa decat cea cu aparatul electric, dar cred ca fiecare reactionam diferit si toleranta la durere nu este aceeasi. Recomand acest Kit cu drag!

   Dupa epilare, am folosit un ulei hidratant pentru corp, astfel pot inlatura urmele de ceara, daca exista, si totodata hidratez pielea. As vrea sa incerc si un produs special dupa epilat, dar nu stiu ce sa aleg. Voi ce mi-ati recomanda? 

Ce spuneti doamnelor si domnisoarelor? Ati incercat aceasta metoda? Voi cum va epilati? Preferati serviciile unui salon, sau va epilati acasa?

Astept cu interes comentariile voastre!



Comentarii

plioti nicoletta manuela a spus…
aaa...am si eu unul...am uitat de el :)))
Dalia a spus…
Mi-am luat si eu un astfel de kit de la Cupio :-D e bun... dar din pacate parul de pe maini mai mult il rupe... :-( dar pe picioare functioneaza ok :-D
Valentina Bucur a spus…
De mult timp imi doresc si eu un astfel de kit. :)
Mihaela Bolea a spus…
Chiar nu am încercat această modalitate de epilare, optând mai mult pentru cele clasice, acasă: cremă sau epilator, practic şi uşor ♥.
După epilare, obişnuiesc să folosesc fie un ulei de corp, fie acea cremă după epilare pe care mi-o cumpăr în funcţie de marca cremei de epilat, vin la set.
O seară frumoasă, Adelina! :-)
Calin Andreea Daniela a spus…
Si eu am incercat un astfel de aparat. Mi se pare foarte util si usor de folosit. Eu nu suportam epilarea cu ceara de cand m-am ars pe picioare, dar cu ajutorul acestui aparat epilarea a devenit mai usoara :)
Spinu Madalina a spus…
Eu inca nu am avut ocazia sa incerc pana aum un astfel de aparat, insa mi-as dori foarte mult. Consider ca e mai putin dureros in comparatie cu apatatul si mai eficient.

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m