Recenzie Gerocossen Capilar + Lotiune tratament si crema hidratanta Melcfort

Buna fetelor!

  Va povestesc astazi despre alte doua produse Gerocossen care au intrat in rutina ingrijirii pielii si parului meu. As fi vrut sa am mai mult timp pentru testare, insa o sa revin cu o recenzie dupa cateva luni. Deocamdata o sa va vorbesc despre primele impresii legate de produse.

  Voi incepe cu Lotiunea tratament impotriva caderii parului Capilar +.


Iata ce spune producatorul:

Loțiune bogată în extracte naturale: Cinchona, ginseng, nuc, urzică asociate cu ingredientul activ PROCAPIL®. Îmbunătăteşte micro-circulația sanguină la nivelul scalpului, fortifică rădăcina firului de păr şi favorizează creşterea unor fire sănătoase şi viguroase. Părul devine mai puternic, căderea prematură este stopată şi este stimulată creşterea noilor fire de păr. Recomandat pentru căderea moderată a părului.
Ce spun eu?

  Mie imi plac produsele de acest gen pentru usurinta utilizarii. Fas-fas si gata! Nu trebuie sa astepti sa isi faca efectul, nu trebuie sa o clatesti. O aplici si gata! De cand am primit-o spre testare am folosit-o la fiecare spalare, indiferent daca am folosit samponul complementar Capilar + sau un sampon profesional.

  Sunt mandra ca in ultimul timp am devenit mai constiincioasa la capitolul ingrijire si chiar se vad diferente. Aplic cuminte tratamentele pentru par, cremele pentru corp si fata si imi fac periodic masti cu miere - sunt o minune.

  Revenind la Lotiunea Capilar + de la Gerocossen, iata de ce imi place

- are un miros foarte placut, personal apreciez mirosul acesta de planta macerata, de runze si flori.
- se foloseste usor, nu da batai de cap
- are extracte naturale, sunt chiar in fruntea listei de ingrediente, asadar concentratia este mare

- la pieptanat pierd mai putine fire
- desi are alcool, nu imi simt parul uscat dupa folosire. Cred ca alcoolul e necesar pentru a conserva extractele din plante, la fel ca in cazul tincturilor

  Recomand acest produs celor care se confrunta cu caderea moderata a parului, sau celor care vor sa isi intareasca preventiv radacina firului de par.

  Pe langa produsele din gama Capilar +, am primit si un produs surpriza - Crema pentru netezirea ridurilor superficiale Melcfort. Acest produs a venit la fix! De mult timp vroiam sa testez ceva cu extract de melc.

  Folosesc crema de aproximativ doua saptamani si voi continua sa o aplic in speranta ca ridurile de expresie vor da inapoi speriate. Am tenul tanar, nu fumez si pot sa spun ca nu ma confrunt cu probleme mari in ceea ce priveste ridurile, DAR nesuferitele au aparut in santurile nazo-labiale si pe frunte. 

Ce spune producatorul?

Cremă uşoară pentru prevenirea apariției primelor riduri şi netezirea liniilor fine. Conține o combinație eficientă de substanțe naturale: extractul de melc îmbunătățeşte structura epidermei şi are o uşoară acțiune exfoliantă ce duce la netezirea ridurilor fine, uleiul de avocado menține suplețea şi elasticitatea pielii, iar uleiul de argan şi untul de Shea hidratează, hrănesc şi protejează pielea, îmbunătățindu-i tonusul. Pielea devine mai netedă şi mai strălucitoare.

Ce spun eu?

  Bineinteles ca doua saptamani reprezinta o perioada prea scurta pentru a emite o parere concludenta, insa pot sa va spun cateva cuvinte:

-  imi place ambalajul, dar as fi preferat sa fie din sticla, sau tip tub

-  ambalajul ne ofera suficiente detalii despre produs si modalitatea de aplicare
-  consitenta cremei este foarte placuta, se aplica usor, intra repede in piele si pe tenul meu mixt nu lasa film gras
- miroase placut
- nu are parabeni sau parafine

- pretul este prietenos
- aspectul pielii mele este imbunatatit, tenul este luminos, proaspat si in ultima vreme nu am simtit nevoia sa folosesc fond de ten, l-am lasat sa respire aer de Primavara :)

  Mi-a placut Crema cu extract de melc Melcfort si cred ca o ii cumpar una pentru riduri profunde si mamei mele.

  Voi cu ce va ingrijiti pielea si parul? Ati folosit produse romanesti cu extract de melc? Aveti incredere in marcile autohtone?

Comentarii

Sunt Frumoasa a spus…
niciodata nu am folosit produse cu extract de melc.. cred ca nu ma atrage deloc ideea :D
Boomie Bom a spus…
M-ai facut foarte curioasa in privinta acestei lotiuni tratament pentru ingrijirea parului.Si eu mi-am supus podoaba capilara la nenumarate ''chinuri'' pana acum :) dar de o perioada buna am inceput sa am mai mare grija de el si cred ca voi incerca acest tratament sa vad daca se potriveste si parului meu.
Adelina Tomescu a spus…
Eu zic ca o sa iti placa si oricum nu ii strica parului tau o portie de vitalitate! :)
Adelina Tomescu a spus…
Sa stii ca si eu am fost sceptica, mai ales fiindca am o fobie fata de melci. Dar atata timp cat crema actioneaza asupra tenului meu, sunt dispusa sa trec peste inconvenient :)
Sunt Frumoasa a spus…
!!!!!!!!!!!!!! tocmai pt ca ma gandesc la melci nu ma incanta asa tare :D
Alexia a spus…
Toate produsela cu melc care au concentratie mare si celelalte ingrediente bune, sunt excelente.Crema de la gerocosen este f buna si la un pret accesibil,merita banutii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m