Printesele nu poarta doar sandale

*Articol participant la campania Zorilestore

Buna !

  Am testat pe indelete papucii primiti de la Zorilestore si vreau sa va povestesc si voua despre ei. Daca ati vazut articolul in care imi anuntam participarea la campanie stiti ca am ales sa testez niste minunatii de sandale, dar din pacate nu au mai fost pe stoc marimea mea si mi-am ales altceva. Am fost initial tare dezamagita, pana cand mi-au atras atentia acesti papucei.
 
  I-am vazut pe site, mi-au zambit frumos si am zis ca trebuie sa ii iau acasa. Peste putin timp m-a sunat curierul si iata-ma desfacand curioasa coletul sa vad ce comoara ascunde. Am cercetat vesela papucii, i-am incaltat si m-am plimbat prin casa cu gandul la vara, degete alintate de soare... Destul cu visele pentru moment, sa revin cu picioarele in papuci si sa va spun ce impresie mi-au lasat.

  Cum deja m-au obisnuit, cei de la Zorilestrore nu fac rabat de calitate si articolele comercializate de ei sunt grozave! Papucii mei mi-au imbratisat picioarele cu atata drag si dor incat nu imi mai venea sa ii dau jos. Talpa lor moale, frumos decorata cu un imprimeu floral, mi-a facut calcaiele obosite de atatea ghete sa se simta ca in rai. Se muleaza parca pe talpi si asigura confort sporit la purtare. Avand degetele lungi, prefer genul acesta de papuci in detrimentul celor decupati pur si simplu in fata deoarece nu vreau ca pretioasele mele degetele sa simta gustul asfaltului. Banda care vine intre degete e moale si nu o sa provoace niciun fel de rani oricat as umbla, in cautare de vise si fericire.

  Fiind o adevarata domnisoara, nu am putut sa nu fiu cucerita de detaliul in forma de floare care impodobeste tantosa lateralul papucilor. Ii face atat de feminini!

  Iar pentru ca cei care au creat papucii Grendha sunt cu adevarat atenti la detalii, priviti ce talpa deosebita au:

  Asa urme, sa tot lasi in urma ta!

  Eu abia astept sa ii scot la plimbare prin oras! Sunt curioasa cate priviri o sa atrag :) Daca si voua va plac, ii gasiti AICI.

  Voi cu ce va rasfatati picioarele? Va pup!

Comentarii

Lorena Lal a spus…
Foarte dragute!! sa le porti sanatoasa :*
Boomie Bom a spus…
Foarte frumoase.Sa le porti cu placere Adelina!
Monicutza Monica a spus…
sunt foarte draguti, sa ii porti cu placere
mary_lena a spus…
Frumos.Sa-i porti cu placere

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m