Ce mi-as (re)cumpara de la Yves Rocher?

  Sunt familiarizata cu produsele Yves Rocher inca din liceu. Atunci rasfoiam curioasa cataloagele lor si decideam impreuna cu colegele mele ce sa ne cumparam. Acum studiez bloggurile mele preferate cautand recenzii :) Imi place ca cei de la Yves Rocher au mereu oferte tentante si ofera cadouri dragute la fiecare comanda. Oferta actuala este aceasta (click pentru marire):
  Iata ce mi-ar placea sa incerc din actuala oferta Yves Rocher:

1. Gel pentru remodelarea abdomenului si feselor - pentru ca vara se apropie si cred ca si abdomenului trebuie sa ii acord atentia cuvenita - il gasiti la pret simpatic AICI.
2. Apa de parfum Vanille Noire - e preferata mea de la acest brand.  Parfumul este foarte reusit, are siaj bun, persistenta indelungata. Va urma o recenzie detaliata in cadrul postarilor "Povesti parfumate". Pentru cele care iubiti Hypnotic Poison de la Dior, o sa iubiti si Vanille Noire. Se gaseste AICI.
3. Ador sa imi ingrijesc corpul cu produse luxoase, cu texturi opulente. Cred ca Gomajul oriental pe baza de samburi de argan ar fi un rasfat pe cinste! Il gasiti chiar AICI, la oferta.

4. Ma atrage ca un magnet noul Ruj absolut, nuanta rosu delicios. Are acel ceva! O sa il cumpar in curand. Se gaseste AICI.
5. Am probleme cu capilarele sparte, picioarele obosite si grele, vene vizibile. Sunt constienta ca aceste probleme trebuie combatute din interior, asa ca as incerca Programul pentru picioare relaxate de AICI.
6. Eeei si am ajuns la gelurile de dus pe care le ador! Au arome atat de delicioase incat sunt mereu cu gandul la cocktail-uri racoroase cand le folosesc! Le gasiti pe toate AICI. Preferatele mele sunt urmatoarele:


7. Inca nu a ajuns in manutele mele, dar am pus de mult ochii pe mascara Sexy Pulp pe care o gasiti AICI.
Voi ce cumparati de la Yves Rocher? Ce v-ati dori de la ei?

Va pup!


Comentarii

Ioana Alexe a spus…
rimelul este suuuuper buun :x iar de gelurile de dus si eu sunt indragostita. Imi doresc acum sa incerc masca pentru par si ten :D Pupici!
Adriana Popescu a spus…
Gelurile de dus sunt geniale, la fel si crema de maine cu arnica!
Gabriela a spus…
Si mie imi plac gelurile de dus YR, pana acum mi-au placut cele cu bumbac si bob de cacao. Si vreau sa il incerc neaparat si pe cel cu aroma de cafea :)
Yarinayarina Yarina a spus…
Gelurile de dush le iubesc!<3
pupici:*
Tanase Georgia a spus…
Gelurile de dus(boabe de cafea, vanilie), parfumul Voile d'Ambre, spray-ul autobronzant... si ar mai fi alte cateva produse care imi plac! Kisses, G
Georgiana Naltu a spus…
de parfum sunt si eu interesata, ador tot ce are miros de vanilie :x
lace.bunny a spus…
Și eu sunt fana a produselor Yves Rocher.Imi plac mult parfumurile lor, iar momentan am o obsesie pentru Flower Party. De asemenea, îmi plac produsele de exfoliere din gama Plaisir Nature și lotiunile de corp. Nu m-am inteles cu fondurile lor de ten, cu exceptia celui mineral (sub forma de pudra).
Din lista ta am incercat doar gelurile de dus, dar eu recumpar mereu apa micelara de la YR
Cristina Purusniuc a spus…
Gelul de dus cu cafea e genial!!!!

http://lovepotion-number5.blogspot.ro/
Sunt Frumoasa a spus…
mama are un parfum de la ei la care nu mai renunta deloc :)) e asa happy cu el..
Lavender Thoughts a spus…
:) La gelurile de dus YR nu voi renunta niciodata; pe cel de cafea l-am iubit, apoi m-am certat iremediabil! Pur si simplu!
Parfumurile Comme une evidence si Moment de Bonheur...
Lotiunea micelara (chiar daca Bioderma e net superioara); demachiantul expres pentru ochi; scrubul cu lavanda pentru picioare, glossurile, rimelul Sexy Pulp...E lunga lista!!:))

Pupici!
Ilda

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m