Les Professionnels Magazine Romania - povestea unui proiect minunat!

Buna fetelor!

Acum cateva zile v-am spus ca pe blog va urma ceva nou si interesant. Astazi imi tin promisiunea si va anunt ca invitata speciala pe blogul meu este Ioana Predoiu - Redactorul sef Les Professionnels Magazine Romania.

Am cunoscut-o pe Ioana in cadrul Masterclassului care s-a tinut la Timisoara, unde ea a fost invitata ca partener media si astfel am facut cunostinta si cu revista Les Professionels Magazine. Am invitat-o sa scrie pe blogul meu despre revista si ea a acceptat.
Va las pe voi sa cititi povestea din spatele revistei.




File (din poveste) de revistă…





În meseria de estetician, hairdresser, stilist de unghii, make-up artist sau trainer, lucrurile evoluează permanent. În timp ce în tipar “se bate” un articol despre un aparat nou, revoluționar, deja alt aparat asemănător, dar cu rezultate mai bune, se lansează pe piață.  Într-o lume ca cea în care trăim astăzi, avem nevoie în permanență de informație. Informația ajută să te descoperi și reinventezi, să te ridici și să depășești. Să te autodepășești.  “

( Editorial Les Professionnels Magazine, număr pilot vară 2012)



Când ajungi să iubești arta pentru frumos și să crezi în pasiunile oamenilor transformate în cele mai frumoase joburi, atunci ajungi să-ți dorești să scrii despre acest lucru și să împărtășești cu ceilalti.

Așa am ajuns eu, Ioana Predoiu, să scriu pentru cea mai nouă revistă dedicată în întregime frumuseții profesionale, Les Professionnels Magazine.


Având un trecut dedicat frumuseții, fiind în permanență inspirată de munca surorii mele make-up artist și culminâd cu 4 ani de experiență într-un salon de înfrumusețare, am ajuns  astăzi, să semnez editorialele Les Professionnels Magazine.  Am trecut de granițele țării și m-am opreit undeva tot familiar, în Moldova unde am cunoscut doi oameni minunați care au avut încredere în mine și în ideile mele și mi-au dat pe mână acest proiect. Împreună cu ei și cu o  echipă de oameni creativi am pus bazele revistei. 


LPM, căci așa ne place să o alintăm,  este revista esteticienilor, hairdresserilor, make-up artistilor și în general a iubitorilor de frumos. Ne adresăm în special saloanelor de înfrumusețare și aducem ceva nou în România: noi ne promovăm pe noi. Adică noi, promovăm tinerele talente românești , oferindu-le interviuri cu  modele inspiraționale, promovăm România și artiștii ei numeroși care transforma în artă o simplă taietură de foarfecă sau o linie de tuș.

Ne lăsăm inspirați de natură și la fiecare început de anotimp,  bucurăm cititorii cu cele mai noi informații și tendințe, terapii și tratamente, colecții și nu în ultimul rând interviuri. Interviuri cu  artisti deosebiti care au ajuns mentori pentru generații întregi.  


Critica ne-a fost cel mai bun prieten, ne-a învățat, ne-a construit, iar o data cu lansarea numarul de primavară pe piață  sărbătorim și un an de Les Professionnels Magazine.  Un an în care poate ne-ai răsfoit cu drag, sau un an în care nu ai știut de existența noastră. Un lucru este cert, de azi înainte ne cunoști altfel. Acum știi că în spatele unor file de poveste stă mult suflet și dăruire și până la urmă acesta este cel mai important mesaj pe care LPM vrea să-l transmită: cu suflet și dăruire fiecare hobby poate să devină job și mai apoi artă. 

Indiferent că esti din domeniul make-up-ului sau din oricare alt domeniu de beauty cu siguranță te vei regăsi în paginile LPM, indiferent că te vei atașa de o colecție, că te va provoca un step-by-step sau că te va uimi o terapie nouă,  Les professionnels Magazine o să-ți aducă ceva nou. 


Citește-ne, critică-ne, iubește-ne! De azi înainte răsfoiește Les Professionnels Magazine.

O primăvară  plină de inspirație dragilor!

A voastră,

Ioana.



Ps. Aș vrea să-i mulțumesc Adelinei  pentru onoarea oferită și unui artist minunat din Banat fară de care probabil ca nu aș fi ajuns aici, mulțumesc Ana Preda.

Contacte revista: share& love

https://www.facebook.com/lpmagazine

www.lpmagazine.ro

office@lpmagazine.ro

Ce spuneti dragele mele cititoare pasionate de frumos? V-ar placea sa cititi revista? 
 Va imbratisez!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m