Cum sa ai un par frumos si, mai ales, sanatos

Buna dragele mele!

Cum va petreceti seara?

Eu astazi m-am rasfatat, am citit, am baut ceaiuri delicioase si m-am delectat cu ciocolata deosebita. Imi prieste atmosfera post sesiune si parca toate lucrurile au acum pentru mine o aura in culori pastelate. Ma bucur altfel de ceea ce fac si ma simt tare bine.

Am vorbit acum ceva vreme despre parul meu, despre cum a evoluat in ultimii ani si am vazut ca sunteti interesate sa aflati cum il ingrijesc.

Consider ca este foarte important sa gasesti produsele potrivite pentru tine, pentru tipul tau de par. Eu am incercat diverse produse pana am gasit ceea ce imi face bine. Oricum sunt de parere ca produsele profesionale fac diferenta si nu m-as intoarce acum la cele de supermarket pentru nimic in lume.

Urmeaza sa va prezint acum rutina parului meu si cateva poze reprezentative.

Samponul

Poate pentru unele dintre voi nu este atat de important samponul si va axati mai mult pe balsamuri sau masti. Pentru mine insa, conteaza si ce sampon folosesc. Am un par destul de dificil si daca nu il tratez cum se cuvine, se "supara" si aspectul lui are de suferit. 
Asadar in prezent folosesc samponul Joico Moisture Recovery o data pe saptamana, in weekend
sursa
 si deasemenea samponul Apivita Propoline pentru par vopsit (nu am parul vopsit, insa mi se pare un sampon foarte hidratant si de aceea il folosesc). Pe acesta il folosesc in timpul saptamanii.
Sursa
 Samponul de la Joico e foarte hidratant, are un miros divin si curata bland parul si scalpul. Il folosesc impreuna cu alte doua produse Joico. In ziua in care ma spal cu samponul Apivita, folosesc pentru extra hidratare produse CHI si Label.m.

Samponul Joico Moisture Recovery il alternez cu Joico K-pak, atunci cand am nevoie de mai multe proteine. 

Tratamentul sau portia de proteine

Acum vreo 3 ani parul meu se afla intr-o stare destul de proasta dupa ce a trecut printr-o decolorare agresiva. Atunci am aflat despre Joico Deep Penetrating Reconstructor un produs de exceptie, de neinlocuit in opinia mea. Nu am gasit ceva mai bun pentru repararea parului pana acum. Atentie insa, sa nu faceti abuz de acest produs. Aportul de proteine pe care il aduce este mare, asa ca daca parul vostru nu are nevoie de extra-tratament, nu are rost sa il folositi. Nu este u n balsam pentru par, este un tratament intermediar. Pentru un par uscat si degradat face minuni. Proteina prezenta in Joico DPR este proteina din par uman. Eu folosesc un tub pe an, pentru intretinere. Acest produs il folosesc in zilele in care ma spal pe cap cu Joico Moisture Recovery.
Sursa
 Atunci cand folosesc samponul Apivita, imi hidratez parul cu CHI Silk Infusion - un tratament leave in pe baza de proteina de matase. Este un produs foarte bun, cu o textura care imi place deosebit de mult. O cantitate mica ajunge pentru tot parul. 
Sursa 
 Produsul de la CHI il alternez cu Spray-ul cu proteine de la Label.m  un produs usor de utilizat, care nu incarca, pe care il repartizez usor in parul meu. Are un miros foarte placut, vanilat. 

Sursa 

 Hidratarea

Pentru hidratare folosesc 3 produse pe care le alternez in zilele in care folosesc samponul de la Joico. 
Primul pe care vi-l arat este si cel mai hidratant - Joico Intense Hydrator 
Acest produs are o textura extrem de placuta, e cremos, se intinde usor, e concentrat si miroase foarte bine. E si foarte spornic fiindca am nevoie de o cantitate foarte mica pentru toata lungimea parului. 


Sursa
 Al doilea produs care face o treaba foarte buna la capitolul hidratare este balsamul Joico Moisture Recovery .
La acest balsam este interesant faptul ca are o textura diferita fata de produsele de acest gen. Este mult mai dens, cu o textura onctuoasa, bogata. Parfumul este unul marin-vanilat, asa ca imi place tare mult. 
Sursa
 Al treilea balsam nu este la fel de hidratant ca si cele mai doua de mai sus, insa e foarte eficient. Este vorba despre Joico K-pak conditioner. Dupa ce il folosesc, parul meu nu este la fel de "potolit" insa e moale si se aseaza frumos.
Sursa 
 Produse de styling 

De regula nu folosesc des produse de styling dar atunci cand o fac, aleg ceva usor care nu incarca. Acum cativa ani foloseam spuma pentru par dar nu imi placea deloc aspectul imbacsit pe care il dadea parului meu. In prezent folosesc Label.m Curl Spray si sunt multumita. Imi defineste frumos buclele chiar daca nu folosesc un uscator cu difuzor. Nu incarca si nu imi matuieste parul. 
Sursa
 Cam acestea ar fi produsele pe care le folosesc in prezent, alternandu-le astfel incat sa obtin cele mai multe rezultate. 
Acum sunt multumita de felul in care arata parul meu. Firul este mai puternic, mai dens si in sfarsit am bucle elastice! Vreau sa va arat si niste poze reprezentative. 
Asa arata parul meu acum 3 ani, cand nu foloseam produse profesionale si il vopseam des. 
Si asa arata acum, nevopsit si ingrijit corespunzator.
 
Eu zic ca se vede diferenta.
Va arat din nou si o poza de care sunt tare mandra fiindca in sfarsit parul meu are lungimea dorita :)
As fi tare curioasa sa aflu care sunt produsele voastre preferate in domeniul ingrijirii parului :) Astept comentariile voastre. Va imbratisez!
 

Comentarii

mary_lena a spus…
Amauzit e aceste sampoane si am tot citi review uri insa nu am incercat niciunul pana acum.Poate pe viitor
alexa a spus…
parul tau arata mult mai bine inainte de a aplica produsele profesionale. avea culoare uniforma si un aspect placut. acum e strofocat. incalcit.
Adelina Tomescu a spus…
Mary-lena, sa incerci Joico. Nu te va dezamagi!
Adelina Tomescu a spus…
Alexa, nu stiu cum se vede in poze, insa cu siguranta parul meu nu arata mai bine inainte de produsele profesionale. Culoarea parului nu era uniforma deoarece era vopsit in doua nuante, iar in pozele numarul 2 si 3 e culoarea mea naturala. Eu nu as mai reveni la sampoanele din comert...
Mariana Florea a spus…
Ador buclele tale!!! Se vede ca e ingrijit corespunzator pentru ca radiaza de sanatate. De mult timp imi faceau cu ochiul produsele joico si datorita tie le-am si testat, iar parului meu se pare ca ii place gama Moisture Recovery...:D Thx!
lora a spus…
parul tau natural are 2 nuante? ca nu inteleg!in poza 2 e blond si in poza 3 e saten inchis :) lamureste-ma te rog ca nu inteleg.
Adelina Tomescu a spus…
Lora, nu, parul meu nu are doua nuante. Culoarea mea naturala este blond mediu. Diferenta este data de lumina la care sunt facute pozele. Poza numarul 2 este facuta la lumina naturala, iar poza 3 la blitz si lumina artificiala calda. In plus, atunci cand parul este intins, lumina reflecta altfel decat pe un par ondulat.

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m