Reviewul rasfatului apicosmetic pt dus :)

Hey girls!

Ce faceti?

Azi va prezint impresiile mele dupa folosirea celor doua geluri de dus primite spre testare de la Complexul Apicol Veceslav Harnaj. Este vorba despre Apidermaliv si Floramin. Le-am primit acum mai bine de o saptamana si le-am folosit alternativ, fiind foarte curioasa in privinta lor. Hai sa vedem daca si-au facut bine treaba :)


Apidermaliv


Ce spune producatorul?
Gelul de dus Apidermaliv rasfata delicat pielea datorita combinatiei de ulei de masline, unt de shea si laptisor de matca. Uleiul de masline hraneste in profunzime pielea mentinand-o supla si elastica, im timp ce untul de shea repara pielea ranita si intensifica circulatia. Laptisorul de matca, untul de shea si uleiul de masline sunt un rasfat regal pentru pielea corpului.
 Ce spun eu?

La prima vedere, ma asteptam ca acest gel de dus sa fie mai cremos. Nu stiu de ce, probabil fiindca asociez hidratarea cu produsele de tip crema. Cu toate acestea pot spune ca nu mi-a uscat pielea si s-a comportat foarte bine la spalare. Are o consistenta lichida, asemanatoare mierii :)
Nu face multa spuma daca nu este aplicat pe un burete pentru dus, insa mie chiar imi place acest aspect deoarece toate produsele care fac spuma din abundenta imi usuca foarte tare pielea.
Mirosul este unul placut,dulce - floral, nu foarte strident.

M-a interesat si compozitia produsului. Am cautat informatii despre fiecare ingredient in parte si iata rezultatul:

*Ingredientele marcate cu albastru sunt benefice,cele marcate cu rosu sunt posibili iritanti, iar cele verzi sunt neutre. Am folosit metoda de evidentiere a Corinei pentru ca e usor de inteles.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin, Olea europaea oil, Citrus Aurantis dulcis extract, Glycol Stearate, Butyrospermum Parkii, Cocamide DEA,Parfum, Royal Jelly, EDTA, Propolis 



Formularea produsului mi se pare destul de ok fata de alte produse de gen de pe piata. As fi preferat eliminarea extractului de portocala pentru ca este iritant, dar per total eu consider ca gelul de dus Apidermaliv este un produs bun. 


Pret: 12 lei 

Il puteti cumpara de AICI. 

Nota mea este 9.5/10

Floramin 



Ce spune producatorul?

 Rasfatul apicosmetic pentru dus Floramin® reuneste hidratarea profunda a mierii cu proprietatile hranitoare ale extractului de portocale uleiului de migdale dulci. Mierea de salcam ajunge in straturile indepartate ale epidermei revitalizand si catifeland pielea. Bogat in nutrienti dar si atinoxidanti, uleiul de migdale dulci constituie un tratament pentru pielea uscata, redand stralucirea naturala a pielii, lasand-o hidratata imediat dupa dus, mierea sigiland hidratarea in interiorul pielii

Ce spun eu ?

Din punct de vedere al consistentei si al nivelului de hidratare il consider foarte asemanator cu Apidermaliv. Diferenta este mirosul produsului, care este ceva mai floral in cazul gelului Floramin. Dupa folosire pielea mea nu e uscata deloc si ramane placut parfumata. Imi place ca nu e nevoie sa folosesc o cantitate mare de produs pentru a acoperi toata suprafata corpului.

Ingredientele le-am marcat la fel ca si in cazul celulalt gel de dus:

 AquaSodium Laureth Sulfate , Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin, Citrus Aurantis Dulcis extract, Glycol Stearate, Cocamide DEA, Prunus Amygdalus Dulcis extract, Honey, Parfum, EDTA, Propolis


La Floramin as fi preferat ca mierea sa fie mai sus pe lista de ingrediente, cred ca astfel produs ar fi fost si mai hidratant. Oricum mi-a placut acest produs si consider ca intradevar face ceea ce promite. 


Nota 9.5/10


Pret: 12 lei 


Il gasiti AICI. 

Concluzii

Mi-a facut placere sa incerc aceste produse si le recomand cu drag. Consider ca raportul pret-calitate e excelent si cei de la Complexul Apicol Veceslav Harnaj nu m-au dezamagit nici de aceasta data. Pe viitor as vrea si o linie de creme pentru dus :) Aaaa! Inca ceva. Mi-a placut faptul ca pe ambalaj am gasit foarte multe informatii despre produs, e un plus!

Voi ati incercat ceva de la  Complexul Apicol Veceslav Harnaj?

Va pup!












Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m