Noile bunatati din stup de la Complexul Apicol Veceslav Harnaj!

Fetelor azi am primit o veste dulce!

Complexul Apicol Veceslav Harnaj e mai bogat cu o gama de geluri pentru dus denumite "Rasfat apicosmetic pentru dus" :) Chiar asteptam noi produse, in special pentru corp si iata ca dorinta mi s-a implinit!


Ce spuneti? V-am facut curioase?

Iata ce ne spun cei de la Compexul Apicol despre noile produse:


Răsfăţ apicosmetic pentru duş cu lăptişor de matcă -  Apidermin®-pentru piele mereu tânără
În răsfățul apicosmetic pentru duș Apidermin® proprietățile antirid ale lăptișorului de matcă sunt dublate în lupta împotriva îmbătrânirii timpurii a pielii de uleiul de nuci de macadamia. Lăptișorul de matcă, o hrană regală, complex de vitamine este cel mai puternic aliat natural în lupta împotriva ridurilor, hidratând pielea și stimulând regenerarea celulară.
Răsfăţ apicosmetic pentru duş cu lăptişor de matcă, ulei de măsline şi unt de shea - Apidermaliv® - piele profund alintată
Gelul de duş Apidermaliv răsfaţă delicat  pielea datorită combinaţiei de ulei de măsline, unt de  shea şi lăptişor de matcă. Uleiul de măsline hrăneşte în profunzime pielea menţinând-o suplă şi elastică, îm timp ce untul de shea repară pielea rănită și intensifică circulația. Lăptișorul de matcă, untul de shea și uleiul de măsline sunt un răsfăț regal pentru pielea corpului.
Răsfăț apicosmetic pentru duș cu miere-Floramin-Piele intens hidratată
Răsfăţul apicosmetic pentru duş Floramin® reuneşte hidratarea profundă a mierii cu proprietăţile hrănitoare ale extractului de portocale  uleiului de migdale dulci. Mierea de salcâm ajunge în straturile îndepărtate ale epidermei revitalizând şi catifelând pielea.  Bogat în nutrienţi dar şi atinoxidanţi, uleiul
de migdale dulci constituie un tratament pentru pielea uscată, redând strălucirea naturală a pielii, lasând-o hidratată imediat după duş, mierea sigilând hidratarea în interiorul pielii.
Răsfăţ apicosmetic pentru duş cu propolis – Floral®-antibacterian
Proprietățile antibacteriene și antimicotice ale propolisului s-au întalnit cu beneficiile uleiului de sâmburi de struguri și extractului de portocale în răsfăţul apicosmetic pentru duş Floral®. Gelul de duş Floral®  lasă o senzaţie de prospeţime şi curăţenie a pielii corpului datorită beneficiilor combinaţiei de propolis cu ulei de sâmburi de struguri.
Gelurile de duș Apidermin®, Apidermaliv®, Floramin® și Floral® pot fi găsite în magazinul online al Complexului Apicol Veceslav Harnaj http://magazin.complex-apicol.ro cu preturi cuprinse între: 12 și 13 Ron (inclusiv TVA) cât și la distribuitorii Complexului Apicol.


 Sunt tare curioas cum sunt aceste geluri de dus, mai ales ca pan acum produsele Complexului Apicol nu m-au dezamagit si le folosesc cu drag. Deasemenea consider ca raportul pret-calitate e super!
Ce spuneti? V-ar placea sa le incercati si voi?
Va pup!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

Din nou despre parul meu si ...Label.m

De ce citesc?