Campanie Trender si Ivatherm

Buna fetelor!

Vreau sa va anunt ca Trender alaturi de Ivatherm are o noua campanie pentru bloggeritze.

Am participat si anul trecut la campania WOM si mi-au placut atat produsele, carora le-am ramas fidela, cat si ideea campaniei. Mereu am fost de parere ca opiniile sincere ale oamenilor simpli, ca mine, ca voi, pretuiesc mai mult decat orice reclama. Iata de ce, particip si anul acesta la campania Trender.

Ce presupune campania? 

Iata ce ne spun cei de la Trender

Ivatherm te invită într-o călătorie alături de o femeie dragă din viaţa ta. Poate fi mama, sora, prietena cea ma bună, bunica, verişoara. Poate fi orice femeie specială pentru tine, o femeie căreia doreşti să-i mulţumeşti pentru că face parte din viaţa ta. O femeie cu care împarţi şi zilele însorite, dar şi cele ploioase. Noi credem că o cremă devine un mic secret plin de dragoste din intimitatea femeilor care-şi împart viaţa între ele, înainte de a împărţi dragostea pentru o cremă.
 
Împreună cu 100 de trenderiţe bloggeriţe vom încerca produsele Ivatherm şi vom povesti despre câte lucruri putem împărţi cu femeile din viaţa noastră. 
Această campanie este dedicată trenderiţelor care îşi iubesc pielea, doresc o îngrijire de calitate şi doresc să împartă această experienţă cu femeile din viaţa lor, oricine ar fi ele.
Eu am ales sa particip impreuna cu mama mea deoarece vreau sa incerce si ea mai multe produse Ivatherm. Daca voi fi aleasa, voi impartasii cu voi opiniile mele :)

Intrati si voi pe Trender pentru a putea participa la campaniile lor! O sa descoperiti o comunitate minunata!

Va pup!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m