Short ramble & Review CHI Silk Infusion

Buna fetelor!

Cum v-ati petrecut Craciunul? Eu am fost alaturi de familie, m-am bucurat de compania celor dragi si am reusit sa ma si odihnesc putin. Chiar simteam nevoia. Azi am avut ceva timp sa mai citesc cateva articole de prin blogosfera si am citit despre experienta trenderitelor cu vopseaua Palette. Am citit 2 articole negative si sunt sigura ca mai sunt. Fetele erau nemultumite de culoarea rezultata deoarece era mult mai inchisa decat ce se vedea pe tub. Am participat si eu la campanie dar nu cred ca o sa ma mai vopsesc fiindca nu vreau sa imi inchid iar culoarea parului. Am muncit prea mult sa revin la culoarea actuala. Voi ce parere aveti?
Asaaa...acestea fiind spuse vreau sa va vorbesc despre un produs care a ajuns sa imi placa taaare mult : CHI Silk Infusion. 

Stiti prea bine ca parul e foarte important pentru mine, mai ales dupa ani de zile in care l-am maltratat cu tot felul de produse. Acum vreau sa il mentin luuuung si sanatos. Am un par mai dificil de intretinut fiindca e ondulat natural si destul de uscat.
De aproximativ doi ani folosesc numai produse profesionale, atat pentru styling cat si pentru ingrijire. Iarna din cauza ca port caciula,il expun la aerul rece, etc.,etc. , parul meu devine ceva mai sensibil. Reteta mea de iarna este sampon + balsam Moisture Recovery de la Joico si sticluta minune - CHI Silk infusion :) O folosesc o data la doua spalari pentru a nu incarca parul exagerat de mult. Consider ca este bine sa mai si respire parul. Hai sa vedem ce promite produsul de la CHI:

Ce spune producatorul?

Tratament imbogatit cu molecule din matase naturala, proteine din grau si soia care restructureaza firul de par, lansandu-l moale, stralucitor si usor de aranjat. Protejeaza parul de agentii nocivi din mediul exterior si de coafatul cu caldura. Nu contine alcool, ofera pentru toate tipurile de par hidratare, stralucire si rezistenta pentru toate tipurile de par. Folosit impreuna cu Placa Ceramica CHI ajuta la repararea si sigilarea firului de par

Ce spun eu? 

Imi pare tare rau ca nu am cu ce sa fac poze zilele astea. Era tare bine sa pot sa va arat cum arata parul meu dupa ce am folosit produsul :) E stralucitor si are un aspect sanatos.
Puncte tari:
- consistenta foarte buna - e usor de aplicat atat pe parul umed cat si pe cel uscat
- e foarte hidratant
- protejeaza parul de caldura. Eu nu folosesc placa dar folosesc uscatorul de par de fiecare data si am nevoie de protectie termica.
- varfurile arata mult mai bine, le sigilieaza
- buclele mele sunt asaaa elastice si se aseaza frumos
- are un miros foarte placut
- nu incarca parul
- nu e nevoie de mult produs la o aplicare. Pun putin produs in palma si imi trec degetele prin par de cateva ori.
Puncte slabe:
- nu am gasit

Concluzia mea? 


 E un produs bun atat pentru cretzolinele ca mine, cat si pentru fetele cu parul intins, dar uscat sau vopsit. Pentru un par gras nu cred ca e indicat. Eu il folosesc impreuna cu samponul Joico Moisture Recovery dar nu mai pun si balsam in acele zile. E ok si pe parul uscat, eu insa prefer sa folosesc produsul pe parul umed.

De unde il puteti cumpara? 

Gasiti CHI Silk Infusion pe http://www.luxbeauty.ro.

Sper ca v-a fost folositor acest review. Pentru orice intrebari sau daca vreti alte detalii, astept comentariile voastre :)

Va pup!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m