Review Apa Termala Ivatherm

Am tot amanat aceasta postare deoarece nu am avut aparatul foto disponibil :( si nu am avut cu ce sa fac poze, dar nu am mai avut rabdare si am decis sa fac review-ul asa :)


Am devenit prietena cu apa termala acum vreun an si jumatate si am incercat mai multe tipuri. Pana acum nu am gasit niciuna care sa imi usuce tenul (am vazut ca unele fete au patit asta) si nici nu am avut alte neplaceri. Oricum tenul meu nu e pretentios, chiar daca e destul de sensibil, mai ales in anotimpul rece. 


Azi vreau sa va vorbesc despre apa termala de la Ivatherm. Am mai multe produse de la ei si pentru ingrijirea tenului folosesc urmatoarele: 
Lotiunea micelara


Crema hidratanta Ivamat
Apa termala
Vreau sa imi cumpar si Ivapur, chiar simt nevoia unui gel bun de curatare. 

Sa revenim insa la apa termala. 

Ce spun ei? 
Calmeaza si decongestioneaza pielea sensibila. Apa termala Herculane din produsele Ivatherm provine dintr-un izvor termo-salin, Hercules I, colectarea avand loc la iesirea din stanca. Ea izvoraste de la 2000 m adancime, prin peretii de roca ai muntelui, intr-o zona nepoluata, fara industrie.
Indicatii:
» Piele sensibila si reactiva, piele imbatranita
» Eritem solar
» Reactii alergice
» Acnee, eczeme, prurit, urticarie la cald sau frig
» Dermatoze inflamatorii
» Dupa epilare, dupa demachiere, dupa ras


Ce spun eu? 


O folosesc dimineata si seara sau atunci cand am nevoie de o portie de prospetime. Imi place mult senzatia aceea de apa pulverizata pe fata mea iar vara e si mai placut sa o folosesc :) 
Dupa ce pulverizez de cateva ori, las cam 1 minut apoi tamponez usor cu o discheta demachianta si aplic crema hidratanta. Imi place ca astfel crema intra mai bine in piele. Deasemenea dupa demachiere imi da senzatia de ten mai curat. 
Vara o folosesc si dupa expunerea la soare si calmeaza bine iritatiile. Imi place sa o folosesc si dupa epilare pentru ca indiferent ce metoda aleg, mereu ma irit. 


Ivatherm precizeaza ca aceasta apa termala este bogata in minerale si oligoelemente indispensabile ( Fe, Cu, Zn, Ca, Al, Mg ). Are o mineralitate medie ( 2500 mg/l ). 


Am cumparat apa termala de la Help net dar nu mai retin exact cat a costat. Am varianta la 100 ml.  Pretul aproximativ este de 23-25 de lei.

Voi ce spuneti? Folositi apa termala sau vi se pare un moft?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m