Pure Touch s-a imbracat de Sarbatoare!


 Imi plac mult produsele minerale si sper sa imi mai cumpar cat de curand! Cei de la Pure Touch mi-au spus cele mai recente vesti:
Noua colectie de iarna a fost creata pentru Diva din tine! 

Am creat gama Vanity pentru buze: patru nuante noi de ruj mineral, toate in culori vibrante si intense care vor atrage toate privirile! Fiecare dintre rujurile din gama Vanity este gandit pentru a fi centrul de interes al unui machiaj altfel nude sau vintage, iar in functie de intensitatea aplicarii, poate fi si o alegere perfecta pentru machiajul de zi.

Fardurile de obraz din gama Drama  completeaza perfect noile rujuri minerale si se pot folosi pentru toate machiajele in care va doriti un strop de efect dramatic.

Cele trei nuante de fard pentru pleoape din gama Fizzy sunt asa cum sugereaza si numele: proaspete, putin intepatoare, metalizate, efervescente. Sunt ideale pentru a completa machiajele in care accentul cade pe frumusetea ochilor, pot reprezenta nuanta care ilumineaza si adauga un strop de culoare pentru a aduce in actualitate un smokey clasic sau pot fi folosite doar ca tuse fine pentru un machiaj de zi cu personalitate!

Incearca-le pe toate pentru a fi centrul atentiei in aceasta iarna! 

Intre timp Puretouch pregateste clientelor sale si alte suprize pentru sarbatorile de iarna!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m