Impresii finale Revicel

Buna fetelor!

Incep sa ma simt mai bine si promit ca voi fi mai harnica pe blog. Azi vreau sa va spun impresiile finale despre Crema anti-celulita Revicel.

Am folosit-o cu regularitate, seara inainte de culcare. Imi place senzatia de caldura pe care mi-o dadea si adormeam foarte relaxata :) Din pacate nu am mai reusit sa merg si la sala fiindca am fost foarte racita dar rezultatele se vad! Iata ce am observat:
- pielea este mai elastica
- aspectul celulitei s-a diminuat, pielea e mai neteda
Imi place consistenta si mirosul cremei. O sa o folosesc in continuare si cred ca o sa imi mai cumpar un tub, acum ca am devenit prietene.
Celalalt tub pe care l-am primit i l-am dat mamei, pentru ca ea are o celulita mai avansata, in gradul 3 cu retentie de apa. Ea a fost mai ocupata si nu a reusit sa fie asa perseverenta ca mine dar a observat o imbunatatire a aspectului pielii. Bineinteles ca celulita nu a disparut dar s-a ameliorat si cred ca daca ar persevera, rezultatele ar fi si mai bune.

Concluzia mea este ca aceasta crema isi face treaba destul de bine dar ma deranjeaja unele ingredente. Daca era fara parafina era perfecta, chiar daca asta ar fi insemnat sa fie mai scumpa putin.
Nota mea este 8.5/10

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m