Review Gerovital Plant cu Floare de colt

Buna fetelor!
Am asteptat pana acum sa fac acest review pentru ca am folosit mai multe produse ale gamei in acelasi timp si mi-a trebuit mai mult timp sa vad cum reactioneaza pe pielea mea. Dupa cum stiti fac parte din echipa Beauty Divas si impreuna testam noile produse Farmec.
Inainte sa particip la aceasta campanie am cumparat demachiantul si i-am facut si un review pe blog, apoi am primit inca o sticla de demachiant si pe care am folosit-o saptamana aceasta impreuna cu crema anti-imperfectiuni dimineata, crema nutritiva seara si serul pentru ochi si buze dimineata si seara. Sa le luam pe rand:
1.Crema anti-imperfectiuni - este o crema pe care o gasesc foarte potrivita pentru zi fiindca e foarte lejera si imi matifiaza tenul. Eu mereu am probleme cu fruntea lucioasa si daca folosesc o crema putin mai grasa dupa 1 ora am tenul ca un bec de 100W. Mirosul este acelasi ca si la restul produselor din aceasta gama iar consistenta este usoara. In privinta cosurilor - eu nu pot sa spun ca am avut mari probleme cu cosurile insa mai aparea cate unul. Saptamana aceasta pielea mea s-a comportat foarte bine, am tenul mai curat, imi place!

2.Serul pentru ochi si buze - este prima crema pe care o folosesc in zona ochilor , deci nu o pot compara cu altceva. Imi place ca intra foarte usor in piele si am nevoie de o cantitate foarte mica de produs. Ce mi se mai pare grozav este aplicatorul tubului - este foarte igienic asa. Imi place!

3. Crema nutritiva - imi place sa folosesc creme de noapte deoarece atunci pot sa ma bucur cu adevarat de benficiile pe care le ofera pielii. Aceasta crema este mai grasa dar imi place foarte mult senzatia cu care ma trezesc dimineata - pielea mea este hidratata si nu mai pare terna. M-am gandit ca fiind o crema mai grasa imi va incarca tenul dar nu am avut probleme. O recomand!

Daca aveti intrebari sau vreti sa testez un anumit produs din gama Gerovital Plant, va astept pe pagina de facebook a echipei Beauty Divas.

Comentarii

fashion doctor a spus…
draga mea,mersi. si sarbatori fericite!pup
Juliet a spus…
Crema anti-imperfectiuni e preferata mea si am de gand sa cumpar varianta full-size. Nu cred ca ma va dezamagi dupa o utilizare indelungata.

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m