Care este gelul tau de dus preferat?

Am fost si sunt mereu in cautarea gelului de dus perfect. Vreau unul care sa nu imi usuce pielea, sa aiba miros imbietor si ingrediente cat mai naturale iar pretul sa nu fie exagerat de mare. Pana acum nu am gasit produsul minune dar sa va prezint ce imi place sa folosesc:
1. Gelul de dus Visible Care de la Dove - in toate cele 3 variante ale sale.
E minunat acest gel de dus. Imi place mult consistenta lui, e practic mai mult o crema densa si aplicata pe corp se transforma intr-o spuma bogata si frumos mirositoare. Chiar arata mai bine pielea mea. Sunt la al 5-lea tub, chiar imi place mult.
Ce imi mai place mult la Dove este faptul ca reclamele sunt mult mai realiste, adica vad femei normale, cu un corp nu tocmai perfect. Bravo Dove!
2. Tesori d'Oriente Hammam
Imi place mult si acest gel de dus, are un parfum asa senzual care persista si dupa baie. Nu imi usuca pielea. Consistenta sa este una destul de lichida dar isi face bine treaba si nu se consuma asa repede cum as fi crezut.
Imi plac mult si ambalajele acestor produse!
3. Nivea Apricot Creme
Acest gel de dus il folosesc de cativa ani si m-am indragostit de mirosul lui. E minunat si eu cum sunt o mare iubitoare de caise imi vine sa il beau :)) Are o consistenta cremoasa si e delicat cu pielea. Cred ca mereu o sa imi cumpar unul sa il stiu acolo :))


Cam acestea sunt referatele mele de pana acum pe care le-am cumparat mai mult de doua ori. Voua ce va place?

Comentarii

Laura a spus…
Eu ador gelul de dus Dove, ador mirosul sapunului Dove, ce sa o mai lungesc sunt topita dupa firma asta.Am folosit insa cu aceeasi placere Fa cu iaurt si aloe vera, miroase superb , precum si Palmolive cu ulei de masline care la fel pe langa faptul ca lasa pielea catifelata miroase demential.
Adelina Eneșca a spus…
Laura trebuie sa incerc si eu gelul de dus Fa cu iaurt! Suna bine!
WhoCares a spus…
Folosesc Tesori d' Oriente si pur si simplu mi se par cele mai tari. Au un parfum extraordinar. Nu ma intereseaza atat de mult consistenta sau textura atata timp cat pielea mea se simte bine si eu ma rasfat cu asa parfumuri:)

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m