Fa NutriSkin si Trender.ro

Buna fetelor!
Nu stiu cate dintre voi sunterti trenderite sau stiti ceva despre aceasta comunitate insa eu sunt super incantata sa  fiu trenderita!
E minunat sa ne putem spune opinia despre produsele pe care le cumparam. E important sa aflam ce se afla in spatele cortinei numita marketing si sa vorbim deschis despre ce ne place si ce nu ne place in materie de produse cosmetice, gadgeturi si multe altele.
Ieri Trenderita Sefa ne-a dezvaluit o alta surpriza din partea Trender si anume noua gama Fa NutriSkin
cu 7 ingrediente nutritive. Iata ce se spune despre aceasta noua gama:

"Noua gamă de deodorante antiperspirante Fa NutriSkin conţine o formulă unică cu 7 ingrediente nutritive, pentru ca pielea să fie protejată timp de 48h şi irezistibil de catifelată şi hidratată. Cu un parfum proaspăt şi atractiv, noile deodorante Fa NutriSkin conferă pielii un sentiment plăcut şi îndelungat de prospeţime, pentru ca tu să te simţi FAntastic!
Prima linie de loţiuni de corp Fa NutriSkin are o combinaţie unică de 7 ingrediente nutritive, care oferă hidratare pielii timp de 48h. Formula inovatoare, cu textură uşor cremoasă şi parfum proaspăt, este absorbită rapid, fără să lase o peliculă grasă pe suprafaţa pielii – pentru ca pielea ta să fie irezistibil de catifelată.
Cele 7 ingrediente nutritive, prezente în toate produsele Fa NutriSkin, sunt vitamine, minerale, dermo-lipide si ingrediente hidratante."
Trender.ro va ofera posibilitatea sa alegeti un deodorant si o lotiune de corp potrivita pielii voastre pe care le veti primi si apoi va incepe Marea Trendereala FAntastica! Adica vom afla parerile voastre despre aceasta gama. Eu una abia astept si sper sa ma numar printre cele 120 de trenderite care vor primi pachetul FA!
Inscrieti-va si voi!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m