Ivathermarea - partea a doua

Hey girls!
Astazi m-am gandit sa vorbesc din nou despre produsele Ivatherm deoarece consider ca a trecut suficient timp pentru a-mi forma o parere si pentru a se obisnui pielea cu ele. Stiu ca in ultima vreme de cand cu campania WOM blogurile au fost arhi-pline de review-uri Ivatherm. Nu vreau sa va stresez cu ceva ce ati mai vazut si pe alte bloguri insa fiecare ten este diferit si poate fetele care au vorbit despre produsele care le-am ales si eu au alt tip de ten. Eu am un ten sensibil care se comporta ciudat cateodata. Este mixt si nu prea am reusit sa il echilibrez.O sa va vorbesc din nou despre produsele alese de mine:
- Lotiunea micelara - am folosit-o zilnic chiar daca nu ma machiez intotdeauna dar trebuie sa indepartez particulele de praf si impuritatile adunate peste zi. Am observat ca imi curata tenul deosebit de bine si nu mai e nevoie sa folosesc lotiune tonica dupa ea si nici nu simt nevoia sa ma spal dupa ce o folosesc. Imi place ca nu lasa o pelicula grasa si imi simt tenul curat si hidratat. Nu ma strange pielea cum am mai patit cu alte produse similare. Imi place foarte mult si o recomand din tot sufletul. Ce m-a surprins placut la aceasta lotiune a fost ca a folosit-o si mama mea si a reactionat foarte bine pe tenul ei. Ea are un ten foarte sensibil si de multe ori a facut alergii si iritatii chiar si de la dermatocosmetice. Nu are tenul mixt dar cu toate acestea ii apar puncte negre frecvent daca nu se demachia cum trebuie sau nu folosea lotiune tonica. Am observat ca in aceste doua saptamani punctele negre s-au mai diminuat. Aaaa! Si ei ii place mirosul lotiunii deosebit de mult!
- Crema hidratanta Ivamat - o folosesc zilnic, dimineata. O aplic dupa demachiere si inainte de fond de ten. Am combinat-o cu toate fondurile de ten pe care le am si e o buna baza de machiaj. In ultima vreme aveam probleme cu un fond de ten de la L'oreal care se oxida mereu pe fata mea daca il foloseam cu crema hidratanta in prealabil. Se facea portocaliu dupa aproximativ o ora. Daca il aplicam cu baza de machiaj arata putin mai bine dar primerul meu That Gal din trusa Benefit are doar 7.5 ml si nu vreau sa il concum pentru acest fond de ten. Am vrut sa il arunc dar i-am mai dat o sansa cu aceasta crema. Am aplicat-o cuminte in fiecare dimineata si apoi am aplicat fondul de ten. Nu am mai avut neplacuta surpriza sa am fata portocalie dupa o ora. Cred ca vreun ingredient din alte creme de fata era problema. Produsele L'oreal nu sunt chiar preferatele mele si e greu sa gasesc produse compatibile cu ele dar iata ca aceasta crema si-a facut foarte bine treaba. O recomand si imi place ca mi-a echilibrat tenul si nu mi l-a incarcat.
Sper ca nu v-am plictisit si daca ati folosit produse Ivatherm, nu neaparat acestea, va astept cu pareri.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m