Sunt si eu trenderitza Ivatherm!!!

Hey girls!

Acum ceva timp m-am inscris si eu pe Trender.ro - o comunitate foarte interesanta. Am decis sa particip la campania Ivatherm Word of Mouth si sunt foarte fericita ca am facut-o.
De ce Word of Mouth mi-a atras atentia?
In primul rand pentru ca nu mai am incredere in mass media si publicitatea traditionala. Adica e logic ca fiecare firma sa isi prezinte produsele intr-o aura stralucitoare si grozava. Dar la fel de logic este ca nu pot exista 100 de cea mai buna/cel mai bun produs. Asa ca noi, cumparatorii trebuie sa fim cei care decidem. Si pentru ca m-am saturat sa fiu dezamagita de produsele cumparate dupa ce am fost ademenita de reclame colorate iata-ma in campania WOM!
Campania Ivatherm mi s-a parut minunata, e prima de acest gen la care particip si cele doua produse pe care le-am ales au fost :
1. Lotiunea Micelara - aceasta lotiune mi-o doream enorm de foarte mult timp deoarece toata lumea care a incercat-o a avut o parere foarte buna despre ea. Imi plac ingredientele, imi place consistenta deosebita, ma gandesc ca voi avea in sfarsit un ten curat fara senzatia de piele grasa.
2. Ivamat -crema hidratanta - am ales-o pentru ca am tnul mixt si putin cam dificil. Ma irit de la multe produse si nu am gasit crema care sa echilibreze tenul meu. Unele il uscau excesiv, altele ii dadeau un luciu inestetic. Sper ca aceasta crema sa fie ceea ce caut.
O sa revin cu impresii dupa ceva timp cand o sa am formata o parere despre aceste produse.

Multumesc Ivatherm si ma bucur enorm ca baza acestor produse este apa termala Herculane!

Comentarii

Diana (boonDY) a spus…
Salut!
Sunt una din followeritzele tale (Diana - boonDY) si te anunt ca blogul meu are o noua infatisare! Te invit sa o vezi si daca-ti place, sa-l incurajezi cu following-ul tau!
Citeste-ma aici: http://boondysbox.blogspot.com/

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m