Primele impresii despre produsele Ivatherm

Hey girls!
A trecut mai bine de o saptamana de cand am primit pachetul Ivatherm si iata ca mi-am format o prima parere despre aceste produse. Stiu ca deja intreaga blogosfera e plina de review-uri care mai de care mai interesante dar unul in plus nu strica.
Eu am tenul mixt si sensibil. Multe din produsele pentru tenul mixt pe care le-am incercat in speranta ca imi vor echilibra tenul fie mi l-au ingrasat preatare, fie il uscau pana mi se irita pielea. In timp am invatat sa dau mai multa atentie ingredientelor din produsele pe care le folosesc si pot spune ca stiu mai bine ce sa imi aleg. Acum o sa va spun parerea mea despre Lotiunea Micelara si crema Ivamat.

1. Lotiunea micelara - cred ca aceasta lotiune este printre cele mai bune produse ale Ivatherm. Daca as pleca pe o insula pustie e prima pe care as pune-o in valiza mea. Imi place foarte mult, e prima lotiune micelara pe care o incerc si la inceput chiar ma gandeam cum poate ceva atat de lichid sa inlature tot machiajul si impuritatile? Iata ca face mai mult decat atat. In numai o saptamana tenul meu arata mult mai bine, e curat si pori nu mai sunt incarcati. Din pacate mereu am suferit pentru ca am porii dilatati si nu stiiam ce sa le mai fac sa nu mai fie asa dar dupa ce folosesc lotiunea aceasta porii sunt putin micsorati. Imi place foarte mult! Aaaaa...! Era sa uit! Mirosul e deosebit! Parca sunt intr-un camp cu flori! Cand o folosesc imi imaginez un soare vesel, un cer senin si un izvor limpede unde se naste apa termala Herculane.
Nota 10/10 
2. Crema Hidratanta Ivamat - am fost foarte constiincioasa si am folosit-o zilnic! Imi hidrateaza bine tenul, nu il irita si nu ofera un aspect lucios. Parfumul e discret, tenul ramane mat mult timp. Imi place sa o folosesc in special dimineata. E deasemenea o excelenta baza de machiaj. Imi place, as cumpara-o din nou. Face ceea ce promite!
Nota 10/10
In viitor vreau din tot sufletul sa incerc Fondul de ten Ivathem. Imi pare rau ca nu gasesc mostre la el in farmacii, cred ca mi-ar placea sa il folosesc.

Comentarii

MihaeRa a spus…
Super!!! :)
Si eu le folosesc acum pe amandoua! :))
Si multe altele...

Si eu vreau fondul de ten!!!
De-as primi un cupon de reducere 30-50% pentru oricate produse vreau, cred ca n-as pleca cu mai putin de 5 din farmacie...:))))
Adelina Eneșca a spus…
Te cred...Imi doresc atatea lucruri si ma bucur cand gasesc produse bune la promotii. Atunci imi fac aprovizionarea :))

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m