Cum imi ingrijesc parul

Intotdeauna am fost fascinata de parul luuung, in culori deosebite, scaldat in razele soarelui....Din aceasta cauza parul meu a fost mereu supus schimbarilor. In ultimii 2 ani am invatat in sfarsit sa il ingrijesc corect si sa ii ofer produsele potrivite. In momentul de fata folosesc urmatoarele produse:
1. Sampon Joico Moisture Recovery - e un sampon foooarte hidratant. Eu am parul ondulat natural si de regula e mai aspru dar acest sampon a reusit sa il imblanzeasa si il face moale chiar inainte sa imi dau cu balsam. Curata delicat si nu imi da extra volum ( de asta nu e recomandat fetelor care vor volum ). Imi defineste frumos si buclele si imi ofera stralucire. Mirosul e unul foarte placut, a mare si a vara :)
 2.Balsam Joico Moisture Recovery - e balsamul meu preferat. Are o consitenta foarte densa si cremoasa, ca o masca. Face minuni! E cel mai bun balsam pe care l-am folosit!
 3. Ser pentru varfuri Avon - am mai folosit acest ser acum vreo 2 ani si mi-a placut mult. Apoi mi-am cumparat unul de la Kerastasse care mi s-a parul la fel cu cel de la Avon, dar de 4 ori mai scump. M-am gandit sa revvin la primul si mi l-am comandat acum vreo 2 saptamani. Am fost dezamagita sa observ ca i-au schimbat formula. E mai apos si cred ca are mai mult alcool - nu vad cum ar putea sa fie asta benefic pentru varfuri - imi placea muuult mai mult prima formula. Deocamdata raman la acesta si sper sa fie ok. Mi-am comandat unul de la Yves Rocher dar inca nu l-am primit. 

Sper in timp sa ajung din nou la lungimea asta :

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m