Povestea parului meu

De-a lungul timpului am cautat mereu schimbarea in ceea ce priveste parul meu. Il am ondulat natural, putin mai jos de umeri ca lungime. Datorita faptului ca o tunsoare nu imi schimba prea mult aspectul m-am gandit ca cea mai buna metoda ca sa am o noua infatisare ar fi sa ii schimb culoarea (proasta alegere :)) ). Asa am ajuns pe la 15 ani sa il nuantez un roscat inchis-saten - ceva de genul acesta. De atunci l-am avut cu suvite, castaniu, saten, blond, blond + roscat, blond + castaniu, blond tabac, brunet, apoi decolorat tot si vopsit iar blond mediu (apropiat de culoarea mea naturala). Peste toate astea am mai folosit ocazional si placa.
Banuiesc ca va dati seama in ce hal a ajuns saracul meu par. Atunci m-am trezit si mi-am spus ca e momentul sa ma opresc din maltratat si sa incerc sa mai repar ceva.
Asa a intrat Joico in viata mea! M-am documentat despre brand si produse si m-am hotarat sa imi cumpar Tratamentul in 4 pasi (fara pasul 2, nu l-am gasit in momentul acela). Iata despre ce e vorba:
1. Chelating shampoo - este un sampon menit sa curete toate urmele de produse din par, murdaria si praful, toate impuritatile. Lasa parul foarte curat dupa utilizare si in acelasi timp hidratat. Eu ma asteptam sa am o matura in loc de par dupa ce il foloseam deoarece acest produs iti arata cum ai parul in starea lui naturala, adica vezi exact gradul de degradare.
 2. Deep Penetrating Reconstructor - o adevarata minune! Are un miros demential a cocos si vanilie si banane si tot ce e mai bun! A fost produsul care mi-a salvat parul. Se aplica dupa sampon pe parul uscat in prealabil cu prosopul si se maseaza. Eu il masam in sensul invers inchiderii cuticulelor. A facut minunti! L-as mai cumpara oricand! Are o consistenta mai apoasa, ca un iaurt.
3. Intense Hydrator - e un fel de masca foooooaaaarte hidratanta! Are consistenta diferita de DPR, e foarte onctuasa si se foloseste foarte putin. Mi-a placut mult, mi-a hidratat parul si ii dadea un luciu nemaipomenit!
Aceste trei produse m-au salvat de foarfeca, vroiam sa il tund inainte sa le descopar pentru ca era foarte ars, daca treceam cu mana prin el il simteam aspru, se rupea si era foarte mat.
Nu mai tin minte exact cat timp mi-au ajuns produsele. Le-am folosit pana le-am terminat si nu am repetat tratamentul pana in prezent dar se pare ca au fost de ajuns pentru a-mi salva parul!
P.S. O sa caut poze inainte/dupa. Le postez daca gasesc. Ureaza si o postare despre cum imi ingrijesc parul in prezent.
O Duminica placuta va doresc!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m